Annonce
Odder Avis

Stærkt bekymrende smittetal i Odder

11 borgere i Odder er indenfor det seneste døgn blevet konstateret smittet med corona. Foto: Johan Gadegaard
11 borgere har på et døgn fået konstateret corona

Odder: Som i resten af Østjylland stiger antallet af coronasmittede også i Odder. Og det alt for hurtigt.

I det seneste døgn er der blevet konstateret 11 nye smittede i Odder Kommune. De seneste syv dage er tallet 36 smittede, hvilket giver en incidens på 157,5 målt på 100.000 indbyggere. Til sammenligning ligger både Aarhus, Horsens og Skanderborg onsdag lavere, når det handler om antallet smittede pr. 100.000 indbyggere.

- Dagens tal giver os al god grund til at være bekymrede, og jeg kan ikke sige for ofte, at vi åbenbart skal passe endnu bedre på. Mit indtryk er, at langt de fleste overholder reglerne om afstand og mundbind. Men jeg har også hørt om folk, der er kørt til udekampe i biler med alt for mange personer i, og om private fester med mange deltagere. Det skal stoppe nu, for vi har et kæmpe ansvar overfor vores svage borgere, siger borgmester Uffe Jensen (V), der priser sig lykkelig over, at ingen borgere på plejecentre og bosteder endnu er blevet smittet.

Annonce


Men jeg har også hørt om folk, der er kørt til udekampe i biler med alt for mange personer i, og om private fester med mange deltagere. Det skal stoppe nu.

Uffe Jensen, borgmester


- Og sådan skal det meget gerne fortsætte, siger han og bakkes op af Anne Stenbæk, sundheds- og omsorgschef i Odder Kommune.

- Vi passer meget på, og endnu er det lykkedes at holde smitten væk fra de svageste borgere. Men folk skal huske på, at vores medarbejdere også får ansvaret for andre coronapatienter, hvis de sendes hjem efter endt behandling på sygehuset. Det kan i sidste ende give ekstra opgaver til alle, siger hun.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Papir og natur i Kunstværket

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Seks borgere sagde ja til Danmark

Odder Avis

Aflyser også: Nul byfest i Gylling

Odder Avis

Spøgelsesmanden fra rådhuset er fundet

Odder Avis

Slut med at køre til døren

Odder Avis

Togbilletter lavet til kunst

Odder Avis

Rødvinsklub?

Annonce