Annonce
Odder Avis

Stafetten er givet videre: Nyt halpar i Ørting Hallen

Michael og Louise Jakobsen er nyt halbestyrerpar i Ørting Hallen, som de kender særdeles godt.
Michael og Louise Jakobsen er nyt halbestyrerpar i Ørting Hallen. De passer perfekt til opgaven, de kender hallen og de tidligere bestyrere godt. Og så bor de endda i Falling.

Falling: Siden 1. august har Michael og Louise Jakobsen været nyt halbestyrerpar i Ørting Hallen. De er lokale, de kender hallen godt, og bestyrelsesformand for Ørting Hallen Thomas Tikjøb mener, at de har de helt rigtige kompetencer til at videreudvikle stedet.

Skulle man være i tvivl om det, så kan man bare kaste et hurtigt blik på, hvilke kompetencer der kræves, for at bestride stillingen som halbestyrer og assistent, som de officielle titler lyder i ansættelseskontrakten.

Louise Jakobsen er uddannet som gourmetslagter med speciale i delikatesse i Dansk Supermarked, hvor hun vandt både en sølv- og en guldmedalje som Gourmetslagterelev.

Annonce

De seneste år har hun været ansat som ernæringsassistent på Bygholm Landbrugsskole, hvor hun dagligt har været med til at sørge for, at godt 300 elever fik stillet sulten.

Michael Jakobsen er uddannet klejnsmed, men kan håndtere jern på flere forskellige måder, da han også er uddannet fitnessinstruktør.

At være både håndværker og fitnessinstruktør er ikke nogen dårlig kombination, når man som halbestyrer blandt andet skal stå for drift og vedligeholdelse af et fitnesscenter.

Elsker nye udfordringer

Som halbestyrer og assistent har man ansvaret for al indvendigt og udvendigt vedligehold, hvorfor det er nødvendigt at have hænderne nogenlunde rigtigt skruet på. Og det må man i hvert fald sige, at parret har.

Huset de bor i, har de selv renoveret, og selvom der er nok at se til i deres nye job, finder de alligevel tid til et sideløbende projekt, hvor de er i gang med at renovere en båd.

Ligesom det er tilfældet med deres nye arbejde, var renovering af hus og båd heller ikke noget parret tidligere havde gjort sig erfaringer med, men den slags tager de ifølge Michael Jakobsen med ophøjet ro.

- Vi springer bare ud i noget, og så finder vi ud af det henad vejen, hvordan vi kommer i mål, siger han.

Annonce

En moderne hal

Michael Jakobsen skal stå for den daglige drift og sørge for, at både hallen og de omkringliggende arealer ser nogenlunde præsentable ud. Ifølge den nye halbestyrer bliver det en overkommelig opgave, da der gennem de seneste 10 år er brugt mere end tre millioner på at modernisere og forbedre hallen, ligesom cafeteriet også har gennemgået en større renovering.

-Der er ikke noget større der skal laves lige nu, siger han.

Søger man på google efter Ørting Hallen dukker overskriften ”moderne hal” også op. Det står der til gengæld ikke skrevet henover menukortet.

I et lille lokalområde skal man jo passe på, at man ikke laver alting om på én gang.

Michael Jakobsen, halbestyrer

Burger, fransk hotdog, muffin, nuggets, pizza, pommes frites, pølse-mix og toast skyllet ned med cocio, sodavand og øl.

- Vi vil gerne gå mere i retning af en café, end af et cafeteria, og på sigt vil vi også gerne sørge for, at det bliver muligt at købe take-away, forklarer Lisa Jakobsen.

Dog behøver man ikke at frygte, at man ikke længere kommer til at kunne nyde en kold øl eller få sig en bakke pommes frites, forsikrer Michael Jakobsen.

- I et lille lokalområde skal man jo passe på, at man ikke laver alting om på én gang, griner han.

Annonce

Ikke noget almindeligt arbejde

At være halbestyrer minder ikke om noget almindeligt otte til fire arbejde, hvilket det unge par allerede har måttet sande. Dagene slutter ikke før tidligst halv elleve, og selv når de daglige tjanser er overstået, kan det ifølge Michael Jakobsen være svært at lægge arbejdet helt fra sig.

- Man går vi virkelig ind i det med liv og sjæl, men det har vi også været forberedt på, siger han.

Michael og Louise Jacobsen er ansat af hallen som lønmodtagere, mens de er forpagtere af den tilhørende café, hvor de selv skal stå for den daglige drift.

Hallen skal være åben alle ugens hverdage fra 16–22.30. I det tidsrum skal der også være adgang til fitnesslokaler og cafeteriet. Derudover er hallen også tit i brug i weekenden, ligesom der også kan ske at være arrangementer i form af konfirmationer, bryllupper og lignende i weekenden.

Her kan Michael og Louise tilbyde en totalløsning. For man kan både leje hallen og selskabslokaler i caféen, samtidig med, at Louise kan sørge for al madlavningen.

-Det skal være sådan, at folk kan komme med deres egne ønsker. Så jeg vil ikke lægge mig fast på noget bestemt, for jeg vil jo også godt selv lære nye ting, forklarer hun.

Fredag 3. september er der fest i Ørting Hallens café, hvor der skal siges farvel og tak til det tidligere halbestyrer par Kim og Karen Schlosser, mens der skal siges goddag og velkommen til Michael og Louise Jacobsen.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Spurgt på gaden: Savner du kulturtilbud i Odder?

Annonce
Annonce
Odder Avis

Find vej til tre kunstnere i Odder Kommune

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Byrådsmedlem: Vi skal nasse på naboernes store kulturtilbud

Alarm112

Anklager: Parteringsdrab i Malling skal koste 51-årig livstid i fængsel

Odder Avis

Det gamle Odder vender tilbage - set med kulturens briller

Odder Avis

Kroniske smerter plager Lene:  Nu finder hun energi i keramikken

Odder Avis

De kæmper om at blive Byens Bedste

Odder Avis

Kom med til Byens Bedste fest

Odder Avis

Odder-dansere til EM i Polen

Kultur

Ny bog om vinterbaderne ved Sondrup Strand

Odder Avis

Blev først dansker som 45-årig: Messina Nielsen er født og opvokset i Danmark, men først onsdag fik hun rødbedefarvet pas

Odder Avis

Fodboldklub ånder lettet op: Slipper for at betale restgæld til kommunen på 125.000 kroner

Odder Avis

Odder Roklubs kvinder roede fornemt DM

Odder Avis

Oprykningen glippede for Odder Golfklub

Odder Avis

Replik: Godt for cyklister, knap så godt for fodgængere

Odder Avis

Leif lægger jord til naturpleje-projekt: Græssende køer skal skabe bedre liv for insekter, planter og en truet sommerfugl

Odder Avis

Hverdagsaktivisme: Mennesker, der bare går i gang

Odder Avis

Det grå guld skal slås om indflydelse: Seniorråd fandt ni kandidater på få dage

Odder Avis

Babycafé på Centralhotellet

Odder Avis

Man kan sagtens selv vaske busskure og byskilte for at forskønne sine omgivelser: Hverdagsaktivismen er kommet til Odder

Odder Avis

Høstgudstjeneste i Falling og Alrø

Odder Avis

Gåtur på Tunø med We Walk Odder

Odder Avis

Fem til otte års ventetid: Der er en særlig grund til, at der mangler ledige pladser i mange lystbådehavne

Annonce