Annonce
Odder Avis

Stor taknemmelighed: Byen har hjulpet mange mennesker

Den store støtte fra hele byen har skabt stor taknemmelighed hos Leif Johanson og 102 familier. Foto: Søren E. Alwan
Julehjælpen i Odder var på trods af corona en stor succes.
Annonce

Odder: Inden den totale nedlukning af Danmark i december nåede julehyggen at sprede sig rundt omkring i de danske byer. Odder var ingen undtagelse, og traditionen tro var "Odder hjælper Odders" julehjælp endnu engang med til at hjælpe familier, der havde brug for hjælp til at få julen til at hænge sammen.

Nu er julehjælpen landet til 102 familier og diakonipræst i Odder Frimenighed, Leif Johanson, er mere end lykkelig for resultatet.

- Jeg er så taknemmelig, for den støtte vi har fået. Om det være sig virksomheder, foreninger, lokale butikker eller indkøb fra privatpersoner. Alle bidrag er blevet brugt, og vi er bare supertaknemmelige, siger Leif Johanson.

Annonce

En voksende bevægelse

Allerede inden jul var Leif Johansson glad for den store opbakning til projektet. Dengang havde han enorm travlt med at indsamle støtte fra alle byens donatorer. Travlheden var udtryk for en stor interesse for at donere, og Leif Johanson er også mere end stolt over, at Odder hjælper Odder julehjælpen er blevet så stor.

- Da vi startede Odder hjælper Odder julehjælpen for nogle år siden var vi slet ikke sikker på, at vi kunne mobilisere en hel by ind i sådan et projekt. Men det er lykkes, og Odder hjælper Odder er virkelig blevet et Odderprojekt, siger Leif Johanson.

Vil man vide mere om "Odder hjælper Odders" julehjælp, kan man se og læse meget mere på deres facebookside.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Lokalt engageret i 50 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

BNBO: Fire ting du skal vide

Odder Avis

Lyd på

Annonce