Annonce
Odder Avis

Svensk jazz på Brandbygegaard

Den svenske jazzsangerindes sangskat bliver vækket til live af blandt andre Benjamin Koppel på saxofon og Mari Götesdotter. Foto: Lars Hestbæk
Musikere fra Sverige, Norge og Finland vækker jazzsangerinden Monica Zetterlund til live.
Annonce

Amstrup: Hvert år i sensommeren inviterer Lone Landmand og Søren Sørøver til jazz i den gamle trælade på Brandbygegaard. Denne sæsons koncert har parret arbejdet på at få til gården i godt et år, og det bliver uden tvivl en stor oplevelse for både kunstnere og publikum.

Monica Zetterlund var en af sin tids allerstørste jazzstjerner, hvis sangskat er kendt og elsket gennem de sidste 50 år. Selvom den legendariske sangerinde indstillede karrieren i 1999, lever hendes stemme videre gennem talrige udgivelser, der til stadighed fascinerer og berører musikelskere verden over. Hendes indspilning med den legendariske pianist Bill Evans er blandt dem, der står som en milepæl i jazzhistorien.

I efteråret 2018 satte Malmø Stadsteater jazzmusicalen "Monicas Vals" op – en forestilling der høstede fremragende anmeldelser og spillede for fulde huse, ikke mindst på grund af den svenske skuespiller Mari Götesdotter pragtpræstation i rollen som Monica. De musikalske tråde blev samlet af forestillingens kapelmester Benjamin Koppel, der tog publikum på en tidsrejse tilbage til datidens jazzklubber.

Efter successen har kunstnerne turneret med musikken fra musicalen, og nu kommer de altså forbi Brandbygegaard 15. august.

Annonce

Drikkevarer af egen avl

Her får publikum mulighed for at opleve Monica Zetterlunds musikalske arv opført live af nogle af Skandinaviens førende jazzmusikere, der denne aften vækker Nordens største og mest særegne sangerinde til live.

Orkesteret, der spiller i den gamle trælade består af: Mari Götesdotter (Sverige) vokal, Benjamin Koppel saxofon, Søren Møller klaver, Johnny Åman (Finland) kontrabas og Peter Nilsson (Sverige) trommer.

Før koncerten serveres en let jazz-anretning suppleret med drikkevarer fra gårdens bryggeri og vinhus.

Dørene åbnes klokken 17.30, spisning er klokken 19, mens koncerten begynder klokken 20. Der vil som altid være mulighed for at overnatte i medbragt telt eller campingvogn. Billetter kan købes på Odderbilletten.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Vokalsangere fylder Bjerager Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

KALENDEREN

Odder Avis

Gaderæs i industrikvarter

Odder Avis

Arkæolog fortæller om vikingetiden

Odder Avis

Skolernes underskud bliver mindre

Odder Avis

Bedre velfærd

Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Annonce