Nete Vorgaard Holme har stor succes med at lave supper og gryderetter i den gamle præstegård i Hundslund. Nu vil hun også sælge måltidskasser med babymad.
Copy link address
Carina Mayner cm@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Nete Vorgaard Holme med en af måltidskasserne som, når de er fyldt op, vil indeholde masser af små måltider til babyer. Foto: Søren E. Alwan -
Alle fødevarer i Supperiet er økologiske. Foto: Søren E. Alwan -
Retterne i måltidskasserne for babyer er navngivet efter Nete Vorgaard Holmes børn og børnebørn. Foto: Søren E. Alwan -
Nete Vorgaard Holme har rådført sig med både diætister og en sundhedsplejerske om, hvad måltider til babyer skal indeholde. Foto: Søren E. Alwan -
I den grad håndholdt mad. Nete Vorgaard Holme skræller selv kartoflerne til alle de retter, hun fremstiller. Foto: Søren E. Alwan -
Nete Vorgaard Holme har haft Supperiet siden 2013, og hun bruger rigtig meget tid i køkkenet i den gamle præstegård i Hundslund. Drømmen er at komme til at leve af virsksomheden. Men foreløbig arbejder den livsglade kogekone også 20 timer i hjemmeplejen. Foto: Søren E. Alwan -
Nyeste skud på stammen i Supperiet: måltidskasser med babymad. Foto: Søren E. Alwan -
Nete Vorgaard Holme har giver retterne til de små navne efter børn i familien. Foto: Søren E. Alwan