Annonce
Odder Avis

To på Tur kan nu lyse op og fortælle historier

Når mørket falder på, kan skulpturen i Vitapark nu lyse op og fortælle historier. Privatfoto
Der er suppe og sjove historier på menuen, når skulpturen To på Tur i Vitapark genindvies torsdag 14. november.
Annonce

Odder: Ole Grøns skulptur To på Tur fra 2015 fortæller nu i samarbejde med Play Alive sine historier i Vitapark med lys og lyd. Det bliver fejret med en gen-fernisering torsdag 14. november kl. 16.30-18, hvor alle er velkomne.

Ole Grøn har selv indtalt røverhistorier, ungdomsminder og hverdagshurlumhej fra hele Odders lokalmiljø. Når mørket falder på, tænder farvet lys i skulpturen og oplyser fortællingerne. Med nye sensorer kan man selv sætte gang i en lysende farvekæde.

Lone Jakobi, formand for børne-, uddannelses- og kulturudvalget i Odder Kommune, byder velkommen ved skulpturen kl. 16.30. Herefter fortæller Play Alive og Ole Grøn om arbejdet med lys og lyd og demonstrerer det hele, mens efterårsmørket falder på. Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding.

Annonce

Gratis suppe til alle

Supperiet i Hundslund serverer en varm suppe til de fremmødte, og børn og voksne kan lave en skrabetegning af deres yndlingssted i skulpturen. Der er også mulighed for at få varmen på en tur rundt i parken, hvor Play Alives øvrige nye udstyr, lege- og spillestationen Sound Wave og træningsudstyret Løbebanen, er klar.

To på Tur i Vitapark blev indviet i 2015. Skulpturen er skabt i et samarbejde mellem kunstner Ole Grøn, designer Heidi Zilmer og John Stærmose fra Staermose Industry A/S. Lys- og lydinstallationerne er nu lavet af Play Alive. Det danske firma Play Alive har siden 2008 skabt innovative og moderne løsninger med fokus på bevægelse, leg og læring, hvor brugeren er i centrum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Annonce