Annonce
Odder Avis

Tomme haller: Foreninger arbejder videre i kulissen og på sociale medier

Gymnasterne fra Gymnastik Odder må kigge langt efter opvisninger dette forår. Foto: Gymnastik Odder
Mens ærgrelsen over at måtte opgive forårsopvisningen stadig sidder i gymnastiktøjet, så er bestyrelse og instruktører i Gymnastik Odder trukket i arbejdstøjet til den kommende sæson.
Annonce

Odder: Hvad sker der med en forening med tæt på 800 medlemmer, når stikket pludselig trækkes for en stund? Næsten 1200 gymnaster var klar til at indtage gulvet til Gymnastik Odders store forårsopvisning, men pludselig lukkede Danmark og dermed også foreningslivet ned.

Normalt er forårsopvisningen afslutningen på sæsonen, og i år skulle den også have været det endelige farvel til Jesper Bøgild som formand. Posten er nu overtaget af Morten Garde, som blev valgt på generalforsamlingen 24. februar.

Den nye formand er glad for, at han har overtaget en veldrevet forening med solide ben at stå på i modvinden, der nu raser i hele landet.

- Man kan godt sige, at min første måned som formand har været en ilddåb. Vi har skullet træffe nogle hårde beslutninger i bestyrelsen, siger Morten Garde.

Gymnastik Odder

799 medlemmer i sæson 2019-20

27 hold (rytme, spring, træning)

46 instruktører

32 hjælpeinstruktører

16 forældretrænere

Annonce

Ørtings gymnastik-tv-avis

Men selvom hallerne er tomme, og gymnaster og frivillige ikke mødes i de store fællesskaber, er der liv i foreningen. Pausen fra hallerne betyder, at bestyrelsen har tid til at komme lidt foran på de opgaver, der er i forbindelse med planlægning af den nye sæson, der starter til august/september.

Flere instruktører optager korte træningsfilm, der inspirerer medlemmer og alle andre, der følger Gymnastik Odder på de sociale medier.

På Gymnastik Odders TeamGym hold lægges der dagligt træningsvideoer op, så de mange gymnaster, der er vant til at træne flere gange om ugen, er klar, når de igen mødes i hallen.

Og en af trænerne, Mick Ørting, laver en sjov "TeamGym TV-Avis" hver aften med træningsprogrammer.

En opvisning er kulminationen på en lang gymnastiksæson, men indtil videre må Odders gymnaster nøjes med den opvisning, holdene har lavet for hinanden lige inden corona brød ud. Foto: Gymnastik Odder
Bestyrelse og instruktører bruger coronatiden til at blive meget velforberedte til den kommende sæson, hvor Odders gymnaster håber at få mulighed for at vise deres evner foran et publikum. Foto: Gymnastik Odder
Annonce
Annonce
Odder Avis

Bedre velfærd

Annonce
Annonce
Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Børnenes budget vedtaget

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce