Annonce
Odder Avis

Turisme ved Saxild Strand: Ny minigolfbane står klar midt i marts

Den nye adventurebane kommer til at ligge til at ligge i "bagenden" af Strandshoppen og ud mod Kystvejen. Illustration udlånt af Odder Kommune
Samlet byråd sagde ja til ny adventurebane bag Strandshoppen.
Annonce

Saxild Strand: Efter at et enigt byråd har sagt ja, er der intet til hinder for, at ejeren af Strandshoppen, Danni Frederiksen, etablerer en minigolfbane bag butikken.

Ønsket var mandag en tur forbi byrådet, fordi der skulle laves et tillæg til en eksisterende kommuneplan og en ny lokalplan, før det kan lade sig gøre.

Med undtagelse af en enkelt nabo, der blandt andet frygter støj fra udeservering, var der ikke kommet nogen indsigelser, og da vedkommende ikke er direkte nabo til området, valgte politikerne at sige ”go for it.”

Annonce

Kunstgræs og servering

Danni Frederiksen glæder sig over tilladelsen, og hvis vejret tillader det, rykker de første gravemaskiner ind allerede i uge fem.


Den nye adventurebane bliver efter min bedste overbevisning et godt sted at hygge sig for vores mange gæster på Trekanten.

Danni Frederiksen, indehaver af Strandshoppen


- Jeg glæder mig meget til at komme i gang og regner med, at vi kan åbne midt i marts. Det bliver efter min bedste overbevisning et godt sted at hygge sig for vores mange gæster på Trekanten, siger ejeren, der beskriver det færdige resultat som en minigolfbane af de helt flotte: En adventurebane kunstgræs og flotte forhindringer, som det skal være en nydelse at opholde sig på. Det overordnede tema for adventurebanen bliver vand.

Hvad angår servicering, vil der blive etableret udeservering for enden af den eksisterende bygning.

Den nye minigolfbane vil blive indhegnet på traditionel vis mod naboerne, mens der vil blive lavet et åbent gitterhegn ud mod Kystvejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Endelig vågner byen igen

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Tid til at kigge frem mod nye tider

Odder Avis

Lokalt engageret i 50 år

Odder Avis

BNBO: Fire ting du skal vide

Odder Avis

Lyd på

Annonce