Annonce
Odder Avis

Ud at gå: Seniorer laver ture

Nogle af seniorforenngens ture vil gå gennem Ørting Mose. Arkivfoto

Ørting: Danske Seniorer vil gerne holde gang i foreningen, hvis medlemmer plejer at mødes i sognehuset i Ørting. Men corona-restriktioner har lukket ned for den slags arrangementer, og derfor er der lavet et program med udendørs gåture.

Turene er for medlemmer og andre seniorer, der har lyst til at mødes. Turene har forskellige længder og kan foregå på fortovene, så man også kan gå med, hvis man bruger rollator.

Der er også ruter i naturen for dem, der gerne vil gå længere, og der kan også laves nogle cykelture. Danske Seniorer vil også købe nogle udendørs spil til dem, der ikke vil gå en tur.

Den første dag med en gåtur er mandag 15. februar klokken 9.30 ved sognehuset, og bagefter kan der købes en kop kaffe i FDF's bålhytte. Herefter er der planlagt gåture de fleste mandage frem til slutningen af april.

Der er dog et par undtagelser. 8. marts er der generalforsamling, foredrag og banko i sognehuset. Og 12. april er der sæsonafslutning med underholdning og kaffebord i sognehuset, hvis ellers reglerne gør det muligt, oplyser Danske Seniorer Ørting-Falling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lang testkø ved Spektrum Odder

Odder Avis

Endelig vågner byen igen

Odder Avis

Tid til at kigge frem mod nye tider

Odder Avis

BNBO: Fire ting du skal vide

Annonce