Annonce
Odder Avis

Unge cyklister indtager byen

Vennelundsvej bliver fyldt med cyklister fra Kristi himmelfartsdag til på lørdag. Pressebillede
Odder Cykel Klub står bag stort etapeløb med mange hundrede deltagere. Der er mange piger med i år, og de fokuserer også på at hygge sig.
Annonce

Odder: Kristi himmelfartsdag begynder Tour de Himmelfart 2019. Igen i år er der stor tilslutning til løbet med hele 740 ryttere, der skal dyste i 12 forskellige klasser, på vejen omkring Odder. Ryttere fra Italien, Holland, Belgien, GBR, Tyskland, Danmark, Norge, Sverige, Finland og Estland kommer til at dyste om præmier og førertrøjer, når det på torsdag går løs med 1. etape. Årets største felt bliver U19 klassen hvor 155 ryttere har meldt deres ankomst, og som skal dyste om de tre trøjer samt holdkonkurrencen, skriver Odder Cykel Klub i en pressemeddelelse. Hos U19 pigerne vil det blive stort internationalt felt på hele 81 ryttere der skal kæmpe om sejren. Ryttere fra hele 8 forskellige nationer skal forsøge at løbe med sejre i denne klasse, som nok er en af de mest åbne klasser i året Tour de Himmelfart, og hvor der forventes cykelløb i høj international klasse.

I år er der mange piger med, og det glæder Solveig Uhre, der er formand for DCU’s Pige og Kvindeudvalg.

- Igen i år er der flere piger end nogensinde med til Tour de Himmelfart med hele 194 piger på startlisterne- det svarer til hele 26 procent og dermed er hver fjerde deltager til start i pigefelter. 79 U19 piger og det er det største pige felt nogen sinde i Tour De Himmelfart, siger Solveig Uhre.

Pige og Kvindeudvalget har meget fokus på det sociale, da det er venskabet rytterne imellem, der på den lange skal være med til at holde pigerne inden i sporten. Derfor gentages succesen fra sidste års Tour de Himmelfart, hvor der bliver arrangeret en grill- og hyggeaften for pigerne.

Starten på Tour de Himmelfart går torsdag 30. maj klokken 09 på Vennelundsvej, og løbet varer i tre dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

TrygFonden sikrer selvhjælpsgrupper

Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Annonce