Annonce
Odder Avis

Verdens bedste morgen på højskole

Avisebude fra Rude. Fra venstre ses Lis Vinge Madsen, Magnus Brandstrup og Tove Størum. Foto: Louise Brandstrup
Annonce

Rude Stand: Kursisterne på Rude Strand Højskole fik sig en overraskelse og hver sin avis til morgenkaffen fredag, da skolen bakkede op om Verdens Bedste Nyheders kampagne, Verdens Bedste Morgen.

Over hele landet stod frivillige og uddelte chokolade og gode nyheder fra hele verden – således også på stranden neden for højskolen, ude på Kystvejen og altså inde i spisesalen.

Ugens kursister mødte også dagens morgensamling under devisen: ”Verden har det bedre end man tror, hvis vi ser lidt mere nuanceret på mediebilledet, og deler de gode, konstruktive løsninger på vores fælles udfordringer. Som for eksempel at bekæmpe ekstrem fattigdom, mindske global ulighed og bekæmpe klimaforandringerne”.

Rude Strand Højskole har blandt de 63 kurser, der er udbudt til næste år, blandt andet premiere på ugekurset ”Nyheder med håb og handling”, der netop handler om, hvordan et positivt syn på livet og verden, kan føre til gode og bæredygtige løsninger for os allesammen – og til et bedre og gladere liv for én selv.

Verdens Bedste Morgen finder sted i Danmark hvert år i september, og der blev delt aviser flere steder i kommunen. Blandt andet ved Odder Banegård og i Hundslund..

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Vokalsangere fylder Bjerager Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

KALENDEREN

Odder Avis

Gaderæs i industrikvarter

Odder Avis

Arkæolog fortæller om vikingetiden

Odder Avis

Skolernes underskud bliver mindre

Odder Avis

Bedre velfærd

Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Annonce