Annonce
Odder Avis

Viking for en dag på Odder Museum

Eftermiddagene på Odder Museum byder på mange forskellige håndværksmæssige aktiviteter for, hvis du skal være vikingepige eller -dreng, kræver det helt rigtige udstyr, lyder det fra Odder Museum. PR-foto
Annonce

Odder: I 2017 huserede vikingen Røde Orm på Moesgaard Museum med drabelige sværdkampe for dels at vinde ære og for at vinde kongedatterens Ylvas hjerte - og næsten 100.000 besøgende fik glæde af friluftsteaterforestillingen.

Interessen for vikingetiden og vikingernes liv er stor, så derfor inviterer Odder Museum igen i år til tre hyggelige eftermiddage i Vikingernes tegn for børn, børnefamilier og bedsteforældre med børnebørn på ferie, lyder det i en pressemeddelelse fra museet.

Det foregår følgende tirsdage: 9. juli, 16. juli og 30. juli, alle dage kl. 13-15.

- Eftermiddagene på Odder Museum byder på mange forskellige håndværksmæssige aktiviteter for, hvis du skal være vikingepige eller -dreng, kræver det helt rigtige udstyr. Vi hygger os blandt andet med at lave sværd og skjold, vikingesmykker med både Thors hammer og kristne kors, karte uld og spinde garn og skrive runer på mini runesten og meget mere.

Der bliver fordybelse, samvær og aktivitet på Odder Museum, Møllevej 3 – 5, Odder, www.oddermuseum.dk

Der betales pr. barn, voksne gratis. Alder: Fra 4 år i følge med voksne.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Coronakunst fik ministeriets støtte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lagkage og landsindsamling

Odder Avis

Åben havelåge i en giftfri have

Odder Avis

Sponsorturnering i ekstrem varme

Odder Avis

Gratis yoga under åben himmel

Annonce