Annonce
Odder Avis

Vil Folketinget redde børnene i daginstitutionerne?

Annonce

Læserbrev: Et barns hjerne udvikles allermest i første leveår, udvikles næstmest i andet leveår osv. Prøv engang at erstatte ordet ”udvikles” med ordet ”skades”.

De seneste dokumentarudsendelser i TV viser tydeligt, hvad man har vidst i mange år. Daginstitutioners forhold skader børn. Hvorfor har man dog vedblivende sparet flere og flere - og nu nået op på tragiske 4000 fjernede pædagoger færre på 10 år?

Det er kommunernes ansvar, siger politikerne. Jo - men når Folketinget har kunnet vedtage et maksimum for antallet af elever i skoleklasser – ja så bør Folketinget naturligvis også kunne vedtage et minimum for antallet af børn pr. pædagog i vuggestuer og børnehaver.

Hvorfor har Folketinget dog accepteret disse vedvarende nedskæringer? Hvorfor har man ikke i stedet krævet investering i børnene?

Har Folketinget da slet ikke vidst, at investering i børn på sigt viser sig ved, at de, der udvikler sig under optimale forhold og undgår ”skader” - dels udvikler sig på et meget højere niveau - dels vil kunne klare sig uden dyre og alligevel utilstrækkelige støtteforanstaltninger senere i livet?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Annonce