Annonce
Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Onsdag i sidste blev den nybyggede gang- og cykelbro over Stampmøllebækken indviet. 24. september er der arrangeret fællesgåtur til broen. Foto: Morten Pape
Annonce

Odder: Der kommer gang i Danmark i uge 39, når We Walk-kampagnen løber af stablen med gåture i hele landet.

I Odder er målet for turen er den nye gang/cykelbro over Stampmøllebækken.

Det er Roald Kramer, der har taget initiativ til, at der også skal være en "We Walk"-gruppe i Odder, og han inviterer alle, der har lyst, med ud at gå torsdag 24. september.

- We Walk handler om at komme ud at gå med andre i et uforpligtende fællesskab. Vi kommer til at gå i et stille og roligt tempo, så alle kan være med, og jeg håber, at andre har lyst til at møde op og være med på gåturen, siger Roald Kramer, der som pensionist blandet andet bruger gåture i og omkring Odder til at holde sig i form. Nu vil han gerne have selskab på turene.

Annonce

Alle kan deltage

Den planlagte gåtur er på ca. fire kilometer, og målet for turen er den nye gang- og cykelbro over Stampmøllebækken. Broen er netop blev indviet efter at have været under opførelse gennem det seneste halve år. Ved indvielsen fik broen navnet "Børnenes Bro".

Turen begynder på parkeringspladsen foran Vestermarkskolen kl. 16.00, og via stier i området når deltagerne efter et par kilometer frem til den 90 meter lange og 10 meter høje bro.

- Man er velkommen, uanset om man kommer alene, eller om man tager naboen, familien eller kollegaen under armen. Jeg glæder mig bare mest til at få en god oplevelse sammen med folk fra nærområdet – både med dem, jeg på forhånd kender, og dem, jeg endnu har til gode at møde, lyder det fra Roald Kramer, der lover flere fremtidige, fælles gåture på forskellige lokaliteter i Odder Kommune.

Fakta - We Walk

Torsdag 24. september kl. 16.00. P-pladsen ved Vestskolen, afd. Vestermarken, Vennelundsvej 95, 8300 Odder. Distance: Ca. 4 km, let vandring.

Se mere på Facebook: www.facebook.com/groups/wewalkodder

Kontaktinformation: Roald Kramer, roald.kramer@solvang8.dk.

Bag om WE WALK

WE WALK arrangeres af ’Bevæg dig for livet – løb & gang’, som er et samarbejde mellem DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik. Bevæg dig for livet-visionen arbejder overordnet for, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation i 2025. Det er DGI og Danmarks Idrætsforbund, der driver Bevæg dig for livet med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Alle ture vil blive offentliggjort via Facebook-siden ”We Walk Odder”. Pga Corona-reglerne kræves tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Hvad skete der lige med Emma Gad?

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Alt udsolgt i Bendixminde

Odder Avis

Online: Frivillige fester

Odder Avis

Spirituskørsel: Kvinde sigtet

Odder Avis

We Walk går igen

Odder Avis

Ud og gå: Vil uddanne gå-værter

Odder Avis

Mal mel på museet

Annonce