Annonce
Odder Avis

We Walk går i Vejlskoven

We Walk byder på en tur i Vejlskoven. Foto: Roald Kramer

Odder: We Walk Odder har arrangeret gåture mange steder i Odder Kommune, men indtil nu kun én gang i Vejlskoven. Og dengang blæste det meget, så der var kun en halv snes mennesker med på turen, skriver We Walk Odder i en pressemeddelelse.

Derfor håber arrangøren, Roald Kramer, på rigtig godt forårsvejr og flere deltagere når den næste tur i Vejlskoven finder sted lørdag 24. april klokken 10.

- Vejlskoven er jo Odderborgernes lokale skov. Derfor er det lidt af en udfordring at arrangere en gåtur ad stier, som de fleste kender rigtig godt. Jeg tør derfor ikke love, at deltagerne kommer ud på ukendte stier, men måske laver vi et sving hist og pist, som kan overraske lidt, siger Roald Kramer.

Annonce

Deltagerne kan vælge mellem at gå en tur på cirka fem kilometer eller cirka otte kilometer. Startstedet er p-pladsen i Vejlskoven ved Sønderbakken. Turen afvikles efter de gældende corona-restriktioner, afstand mv. Obligatorisk tilmelding til gåturen sker via facebookgruppen We Walk Odder eller pr. mail til roald.kramer@solvang8.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

En uge med fokus på demens

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Seks borgere sagde ja til Danmark

Odder Avis

Aflyser også: Nul byfest i Gylling

Odder Avis

Spøgelsesmanden fra rådhuset er fundet

Odder Avis

Slut med at køre til døren

Odder Avis

Togbilletter lavet til kunst

Odder Avis

Rødvinsklub?

Odder Avis

Biffen genåbner med Oscar-vindere

Annonce