Annonce
Ugeavisen Ølgod

Årre byder op til fest

Årre byder op til fest med mad og hygge foran skærmen den 2. november. Lokale musikere spiller op til dans i stuerne, og der kan tilkøbes tre retters menu fra byens kro. Alle kan være med. Her ses nogle af initiativtagerne til årets digitale fest i Årre. Fra venstre: Peder Hansen, Jesper Søndergaard Madsen og Poul Verner Christensen. Privatfoto
I Årre vælter det ind med tilmeldinger til årets digitale fest, hvor der kan danses hjemme i stuerne til rytmerne fra lokale musikere, der til anledningen optræder gratis.
Annonce

Årre: Også i Årre savner man en god fest - i en by hvor borgerne ellers ikke plejer at holde sig tilbage for at fejre stort og småt, forlyder det i en pressemeddelelse fra flere af planlæggerne af Årres byfest, der er aflyst som alt andet i en tid med pandemi.

- Vi plejer at holde en masse arrangementer året rundt, men alt er jo aflyst. Så nu er vi en masse festglade mennesker i Årre, der er ved at koge over, fordi vi savner fællesskabet.

- Noget skal der gøres, derfor har vi i Årre inviteret alle i by og på land til en kæmpe fest under overskriften: Årre sammen – hver for sig, siger Peder Hansen.

Annonce

En fest for alle

Konceptet er simpelt - alle kan tilmelde sig festen den 27. november, som foregår digitalt. Der er mulighed for at bestille en god lokalpakke, hvor byens brugs leverer vin til de voksne og slik til de små. Årre Kro har sammensat en tre retters menu, som kan bestilles og afhentes og tages med hjem i stuerne. Lokale musikere søger for musik hele aftenen online, hvor alle kan være med løbende ved at indsende billeder eller streame live. Arrangementet er kommet i stand ved frivillig indsats.

Det vælter ind med tilmeldinger, og der er plads til alle - om du bor i Årre eller i Kathmandu.  Mere information om underholdning, og aftenens program findes i Facebook-gruppen: Årre den blomstrende landsby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce