Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ølgod Skoles gamle gymnastiksal skal rives ned

- Nu har vi fundet en god løsning, siger Lars Teglgaard (V) om idrætstimerne for børnene på Ølgod Skole. Gymnastiksalen skal rives ned, så al idræt kommer til at foregå i hallerne bag ham. Foto: Annett Bruhn
Merudgiften ved at leje Ølgod Hallerne noget mere er meget lille i forhold til udgiften til at renovere Ølgod Skoles gymnastiksal. Så nu bliver den revet ned.

Ølgod: Gymnastiksalen på Ølgod Skole skal rives ned, og alle elever skal have deres idrætstimer i Ølgod Hallerne. Det har politikerne i Udvalget for Børn og Læring indstillet til budgetforhandlingerne, og Lars Teglgaard, der er medlem af udvalget, er sikker på, at det er sådan, det bliver.

Lars Teglgaard er selv fra Ølgod, og han glæder sig på børnenes vegne.

- Jeg er super glad for, at den her hal bliver fyldt op med glade børn, der kommer ind og dyrker idræt, siger han, mens han står ved Ølgod Hallerne. Han tror næppe, at skolebørnene kommer til at savne den 101 år gamle gymnastiksal.

Baggrunden er, at det har vist sig, at det vil koste syv millioner kroner at renovere gymnastiksalen. At rive den ned og bygge en ny, men stadig lille hal vil koste 11 millioner kroner.

Det giver ikke mening, mener politikerne, når det kun vil koste 233.760 kroner mere om året at leje Ølgod Hallerne til 0.-3. klasse også. I forvejen skal hallen bruges til alle andre klassetrin. Ølgod Hallerne ligger i øvrigt meget tæt på Ølgod Skole, og det er i god overensstemmelse med kommunens politik om færre kvadratmeter, der til gengæld skal bruges mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Elever om efterskoleår med corona, nedlukning og aflysninger: - Demotiverende og ensom periode, men samtidig det bedste år nogensinde

Annonce