Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ølgod slog sig løs i kreative indfald under Late Night

Børn og voksne besøgte i forbindelse med Late Night "børne-zonen", hvor de lokale kunstnere Line Drue, Kate Nielsen og Mirjam de Vries gav inspiration og vejledning til børn og voksne, der udfyldte det 15 meter lange "lærred" med farverrige kunstværker. Maleriet er nu udstillet i det store tomme butikslokale på Torvegade 2, og vil være til offentlig skue de næste to uger. Foto: Lea Stenfeldt Elmvang
Annonce

Ølgod: Under Late Night-arrangementet fredag var der trængsel på torvet - ikke mindst i "børn-kreazonen", hvor den lokale kunstner, Line Drue, hjalp til med at udsmykke det store malerlærrede.

- Det var en fest ved lærredet, fyldt med høflige og glade børn som hver især fik lov at bruge deres fantasi og kreative evner til at skabe ét i mine øjne, mesterværk af sprudlende farver og en masse god energi som vi alle kun kan blive glade af at kigge på, fortæller Line Drue i en pressemeddelelse.

I "børn-kreazonen" blev der også arbejdet med gasbeton, og ca. 30 børn og voksne forsøgte sig som skulptører.

- Der har været en meget god stemning omkring arbejdsbordet; koncentration, ro, fokus og hjælpsomhed er ord der beskriver det bedst, fortæller Mirjam de Vries, som også var én af de lokale kunstnere der gav en hånd med.

På Torvet var der også opsat et Streetfood marked, hvor man i Spisehusets forskellige foodtrucks kunne få kæmpe hotdogs, burgere og andre kulinariske madoplevelser. Levende skulpturer spillet af skuespillere fra 7-kanten florerede i gaderne i løbet af aftenen.

En af konkurrencerne under Late Night hed "Find Ølgod musene" - og det er lige præcis, hvad den dygtige "finder" her har gjort. Foto: Lea Stenfeldt Elmvang
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce