Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ølgod vil have p-vagten og bøderne tilbage – helt frivilligt

Det er i de blåt markerede områder, der genindføres tidsbegrænset parkering. På Torvet er tidsbegrænsningen på tre timer, mens den er 15 minutter på Storegade. Kort: Varde Kommune
Siden maj 2019 har bilisterne i Ølgod ikke skullet frygte en p-bøde, da tidsbegrænsningen blev ophævet. Men nu genindføres tidsbegrænsningen efter ønske fra byen selv.
Annonce

Ølgod: At fri parkering ikke altid er af det gode, har Ølgod måttet sande. Bilisterne har siden maj 2019 uden risiko for en p-bøde kunnet parkere bilen overalt på Torvet og overfor Hotel Hjedding på Storegade. For tidsbegrænsningen blev efter ønske fra byen ophævet, som det også er sket i Nørre Nebel.


Det generer både de erhvervsdrivende og de handlende. Især ved bageren har der været problemer.

Formand Martin Fuglsbjerg, Ølgod Handel & Erhverv


Men nu har Ølgod Handel & Erhverv, Ølgod Borgerforening og Ølgod Udviklingsråd bedt Varde Kommune om at få genindført tidsbegrænset parkering som tidligere.

- Det vil vi gerne. Det er ikke religion for os, men vi ophæver det nok ikke i Varde, siger Preben Friis-Hauge (V), formand for plan og teknik, med et glimt i øjet.

Annonce

15 minutter

Siden Varde Kommune ophævede den tidsbegrænsede parkering, så har flere pladser konstant være optaget. Især på Torvet.

- Det generer både de erhvervsdrivende og de handlende, siger Martin Fuglsbjerg fra Ølgod Handel & Erhverv.

Han fortæller, at der især om morgenen er store, trafikale problemer overfor bageren på Storegade, siden tidsbegrænsningen blev ophævet. Så her genindføres tidsbegrænsning på 15 minutter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce