Annonce
Ugeavisen Ølgod

58-årige Danny har haft et mangfoldigt arbejdsliv som både selvstændig og musiker: Nu bliver han leder af sportshal

Danny Bruslund har prøvet meget i sit liv. Han har et kanoudlejningsfirma, som han fortsat vil drive. Arkivfoto: Henrik Cramon
Danny Bruslund er blevet opfordret til at blive leder af sportshal. Fordi der også er ansat en regnskabskyndig, sagde han ja.

Ansager: Per 1. august har Skovlund-Ansager Hallen en ny leder. Det er 58-årige Danny Bruslund, der efter nogle opfordringer har sagt ja til at blive centerleder.

Danny Bruslund er oprindeligt sælger, han indledte karrieren med at sælge pommes frites for Sanalco i Skovlund, der blev til Flensted, og senere blev han salgschauffør for Coca Cola.

- Jeg har mest beskæftiget mig med salg, siger Danny Bruslund, der også i fem år var bladchef på ugeavisen i Ølgod.

Annonce

Han har også været involveret i teater og har skrevet manuskripter og sange. Han tog før coronaen ud at underholde med sange af blandt andre Kim Larsen, Gustav Winkler og Michael Bundesen og han håber, at der atter kommer gang i den aktivitet.

Han har også et firma, der udlejer kanoer ved Ansager Å i hjembyen Ansager.

Alligevel har han altså sagt ja til jobbet som leder af sportshallen. Susanne Skou Kristensen er også nyansat i hallen - og det er en væsentlig grund til, at Danny Bruslund er gået med.

- Hun laver regnskaberne, dem er jeg ikke så god til, siger han.

Der er tale om et 37 timers job, og i første omgang driver hallen ikke cafeteriaet. Det vil i første omgang være åbent ved større begivenheder.

Om så cafeteriaet skal bortforpagtes, vil senere vise sig.

Kanoudlejning fortsætter

Danny Bruslund ønsker at fortsætte som kanoudlejer.

- Kanoudlejningen er om sommeren -  mange af aktiviteterne i hallen er om vinteren, siger Danny Bruslund.

Han har altså aldrig været bange for at prøve noget nyt. Tidligere har Danny Bruslund også drevet et festudlejningsfirma

- Jeg skal blive ti år på arbejdsmarkedet endnu. Jeg regner med at blive i hallen, til jeg er 68 år, siger Danny Bruslund.

Der har været en del ballade i Ansager. Der er to konkurrerende håndboldklubber med et noget anstrengt forhold til hinanden. Der er også en verserende sag om mulig svindel i hallen - og den har fået halinspektør og bestyrelse til at gå. Det skræmmer ikke Danny, der som indfødt i Ansager kender vilkårene.

- Nu må vi se fremad, siger han.


Jeg skal blive ti år på arbejdsmarkedet endnu. Jeg regner med at blive i hallen, til jeg er 68 år

Danny Bruslund


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Elever om efterskoleår med corona, nedlukning og aflysninger: - Demotiverende og ensom periode, men samtidig det bedste år nogensinde

Ugeavisen Ølgod

Frustreret Skovlund-forstander i bøn, inden det hele er slut: - Lad os få to normale uger her til sidst

Annonce