Annonce
Ugeavisen Ølgod

Agerbæk sælger byfestlodder uden byfest i år

Agerbækløbet slog sidste år rekord. Den er fast tradition til byfesten i Agerbæk, som er aflyst i år. Men udvalget holder fast ved byfestlodderne. Privatfoto
4000 byfestlodder er klar til køb. Resten af byfest-aktiviteterne må vente til næste år.
Annonce

Agerbæk: Byfesten i Agerbæk er aflyst i år. Den 30. maj til 6. juni med stort løb, fodboldkampe og masser af mennesker samlet kan ikke lade sig gøre nu med corona-restriktionerne.

Men derfor kan der jo godt tænkes og laves det, der kan.

Og den ting, der kan gennemføres, er byfestlodderne. Det er tradition, at der sættes 4000 byfestlodder til salg under byfesten, og de kan give et overskud på 20.000 kroner, hvis alle lodder sælges. Det kan de, fordi det private erhvervsliv byder ind med sponsorgaver.

I år bliver lodderne solgt ved købmanden og med god afstand. Det sker fredag den 15. maj fra klokken 15-18, lørdag den 16. maj klokken 9-12 og igen mandag den 25. maj fra klokken 15-19.

Majbrit Hjorth, som er formand for byfestudvalget Agerbæk, har været med til at arrangere byfesten i to år. Første år med en god byfest. Andet år er nu - med en aflyst byfest.

Agerbækløbet, som er en del af byfesten, havde sidste år knap 400 deltagere. Derudover må borgerne også glæde sig til næste år med børneaften, seniordag, fællesspisning og fodbold.

Byfestudvalget er en del af den lokale sportsforening, og det er også her, overskuddet fra byfestlodderne går til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce