Annonce
Ugeavisen Ølgod

Baldersbæks historie bliver dramatiseret

Annonce

Starup-Tofterup/Hovborg: Historien om københavnerplantagerne er netop i disse dage ved at blive bearbejdet til dramatiske tekster.

Den Reumert-nominerede dramatiker Simone Isabel Nørgaard har besøgt københavnerplantagen Baldersbæk ved Starup-Tofterup og Hovborg, og med udgangspunkt i stedet kunst og historie arbejder hun netop nu på højtryk for at skrive en række dramatiske tekster, der vil blive fremført. Simone Isabel Nørgaard har senest fået stor anerkendelse og succes med Folketeatrets anmelderroste forestilling ”Jorden Indre”, som turnerede rundt i hele landet.

Projektet er ret omkostningstungt, men heldigvis har vi fået støtte af bl.a. finansieret af Slots- og Kulturstyrelsen, Hedeselskabet samt Vejen Kommune, Varde Kommune og Billund Kommune” oplyser ophavsmanden til projektet, skuespiller Kristian Grumme Nielsen.

Der venter således publikum en helt specielt kulturel oplevelse til urpræmieren, som finder sted i forbindelse med indvielsen af Hede - Selskabs – Bænke ved Baldersbæk Plantage.

Det er foreningen til bevarelse og formidling af natur- og kulturmiljøet i de danske skove, der står bag arrangementet, som finder sted søndag d. 27. september kl. 14.00

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Retroguld i Storegade

Ugeavisen Ølgod

35 års jubilæum

Annonce