Annonce
Ugeavisen Ølgod

Bankfolk rykker ind i mikrobryggeri: Sådan skal Karen og Peder kapre kunder i Ølgod

Karen S. Pedersen og Peder Jochumsen på vej ind på bryggeriet, som bliver til en sparekasse nogle få timer om ugen. Foto: Morten Nielsen
Sydbank i Ølgod lukker, og det får Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn til at se mod øst. Nogle medarbejdere fik en idé om en utraditionel placering.
Annonce

Ølgod/Nørre Nebel: Skulle der være en håndbrygget øl? Eller hvad med et lån?

I fremtiden udbydes begge dele i Ølgod Bryghus. Her har Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn fået den noget utraditionelle idé at lave en afdeling i mikrobryggeriet. Det er en såkaldt pop-up-afdeling, som har åbent to timer om tirsdagen og fire timer om torsdagen.

Det er bankuddannede Karen Solvejg Pedersen, som får fast arbejdsplads i bryghuset to dage om ugen. Hun fik idéen til at lave en popup-afdeling sammen med Peder Jochumsen, som er erhvervsrådgiver. Til daglig har de deres arbejdsplads i sparekassens hovedsæde i Nørre Nebel.

Pengeinstitut med god økonomi

  • Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn har cirka lige meget aktivitet, når det gælder erhvervskunder, og når det gælder privatkunder. Udlånet til de to grupper er omtrent det samme.
  • Pengeinstituttet venter et godt årsregnskab.
  • Sparekassen har afdelinger i Lunde, Outrup og Nørre Nebel og altså nu en popup-afdeling i Ølgod.
  • Popup-afdelingen åbner på tirsdag - den 3. marts.
Annonce

Hun har været frivillig

- Jeg har været frivillig her på bryggeriet, siger Karen Solvejg Pedersen, der derfor kender Ølgod Bryghus. Hun har da også bopæl i Ølgod.

- Det er et sted, der kommer mange, konstaterer hun.

Peder Jochumsen er erhvervsrådgiver, og han var straks med på at lave en pop up-afdeling i Ølgod Bryghus.

- Vi har ikke haft så stort fokus på området øst for Nørre Nebel, siger Peder Jochumsen.

Ølgod er en driftig erhvervsby, og det er selvfølgelig interessant for sparekassen at kigge den vej.

Frivillig direktør Torben Olsen fra bryggeriet byder på kaffe. Det samme vil Sparekassen Nørre Nebel, når potentielle kunder kommer på besøg. Der er ikke umiddelbart lagt op til smagsprøver på bryggeriets produkter. Foto: Morten Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce