Annonce
Ugeavisen Ølgod

Bastian drømmer om at være skuespiller på Det Kgl. Teater

Bastian Juulsgaard i Sig glæder sig til at spille rollen som Tommy i "Pippi fejrer jul" i 7-kanten, hvor han har været til audition for første gang i sit 10-årige liv. Foto: Tatjana Johnsson
Bastian fra Sig har lige været til sin første audition til et teaterstykke nogensinde, selvom han har spillet teater i fire år. Nu skal han være Tommy i 7-kantens juleforestilling om Pippi, der fejrer jul.
Annonce

Sig: På et nedlagt landbrug ved rideskolen lidt udenfor Sig bor 10-årige Bastian Juulsgaard med sine forældre Anne og Ole og søstrene Amy og Cecilie.

Han har lige fået af vide, at han har fået rollen som Tommy i juleforestillingen Pippi Langstrømpe i 7-kanten, teaterforeningen i Janderup.

- Jeg er bare superglad over, at jeg fik rollen som Tommy, jeg har gået til teater i fire år, det er det bedste jeg ved, siger Bastian og tilføjer:

- Jeg går også til guitar, kor og til spejder, men teater kommer først.

Annonce

Audition for første gang

Det var første gang, at Bastian Juulsgaard skulle prøve at gå til audition.

- Jeg var lidt nervøs, for de skulle ikke bruge så mange, som var kommet for at prøve at være med, der var vist mere end tyve, så jeg var faktisk lidt ligeglad med, hvilken rolle jeg skulle spille, bare jeg fik en, forklarer han.

Pippi Langstrømpe

Pippi Langstrømpe fejrer jul har premiere lørdag, den 5. december.

På rollelisten er også flere, som Bastian kender i forvejen fra 7-kanten af.

- Rollen som Tommys søster, Annika, fik Nikoline helt tilfældigvis, og hun er faktisk en af mine allerbedste venner, siger Bastian, der har fået mange nye venner ved at spille teater.

10-årige Bastian Juulsgaard glæder sig til at spille Tommy, når Pippi fejrer jul i 7-kanten til december. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce

Rollen som Tommy

Rollen som Tommy har Bastian tænkt en del over.

- Jeg passer nok meget godt til rollen som Tommy, fordi han er ret så ordentlig og velfriseret, som man siger, siger Bastian med slet skjult selvironi, og tilføjer:

- Så snart Pippi Langstrømpe finder på noget virkelig vildt, så er Tommy jo lidt forsigtig og siger til Annika:

- At nu skal vi vist også snart hjem og spise aftensmad, det skulle jeg for eksempel også sige til audition, fortæller Bastian.

Annonce

Drømme og mål og onkel Ulrich

Bastian har mange drømme.


Jeg drømmer om at komme på Musicaltalentskolen i Varde, når jeg bliver 13 år, og så vil jeg gerne være skuespiller eller instruktør engang på Det Kongelige Teater i København, selvom jeg ikke har været der endnu.

Bastian Juulsgaard


- Jeg drømmer om at komme på Musicaltalentskolen i Varde, når jeg bliver 13 år, og så vil jeg gerne være skuespiller eller instruktør engang på Det Kongelige Teater i København, selvom jeg ikke har været der endnu, siger han.

Mor Anne og Bastian Juulsgaard i haven i Sig, hvor Bastian drømmer om at være skuespiller til både Varde Sommerspil og måske også på Det Kgl. Teater engang.

- Jeg har ikke nogen favoritskuespillere, men jeg synes, det er sejt, at min onkel Ulrich hænger på nogle gamle billeder ude i 7-kanten, fordi han har været med i Varde Sommerspil, slutter Bastian Juulsgaard, der er fuld af teaterdrømme - også om at være med i sommerspillet, hvilket han snart er gammel nok til, så der er flere teaterauditions på vej.

Bastian Juulsgaard har spillet teater i 7-kanten i fire år. Her ses han ved en tidligere lejlighed i rollen som konge under den årlige teaterbørnefestival i Janderup. PR-Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce