Annonce
Ugeavisen Ølgod

Black friday i Ølgod byder på mere handel end julerier

Black friday begynder allerede klokken 07 i flere af byens butikker i Ølgod. Dagen byder blandt andet på gospelkor, gløgg og æbleskiver i Pagoden på torvet udover de mange gode tilbud på den sorte dag. Arkivfoto: Martin Wilde.
Annonce

Ølgod: I Ølgod viger julen for en kort stund for den store tilbudsdag black friday, som vi ynder at sige på engelsk, fordi det er et amerikansk fænomen, som danskerne de sidste år for alvor har taget til sig.

- Handelslivet i Ølgod ønsker mere fokus på deres mange tilbud i butikkerne i stedet for et kæmpe udbud af helt andre aktiviteter på torvet, siger Henrik Cramon, erhvervsudviklingschef i Ølgod.

En by der kan bryste sig af, at der stort set ikke står et butikslokale tomt i bymidten.

- Det er kun den den gamle bank på hjørnet af Storegade og Torvegade, der står lidt endnu. For den 21. december åbner Banken Fitness. Ellers er her gang i byens butikker, hvor langt de fleste har åbent fra klokken 07 til 21.30 på fredag, siger han.

Sidste år var det første gang, flere butikker i Ølgod holdt åben fra klokken 07, således at folk, der selv arbejder i detailhandlen, kan nå at gå på tilbudsjagt.

Annonce

Julehygge i Pagoden

Julen begynder for alvor om søndagen den 1. december, hvor man traditionen tro skal forbi byens vartegn Vandtårnet og vække julemanden og kalde ham frem. Desuden tændes juletræet også denne dag på torvet.

- Der vil dog stadig være julehygge på torvet til black friday, siger Henrik Cramon og tilføjer:

- Der kommer et 40 mands gospelkor ved navn Sing4Joy og synger blandt andet julesange i Pagoden. De var annonceret til at optræde i Kulturhuset, men vi vil gerne præsentere det, der foregår, i byen ét sted - nemlig i byens midte til black friday. Desuden sælger spejderne traditionen tro også gløgg og æbleskiver i Pagoden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce