Annonce
Ugeavisen Ølgod

Black Friday i Ølgod tager hensyn til corona

Ølgod: Regeringen anbefaler i år at sprede handlen ud over en længere periode. Et råd de har taget til sig i Ølgod.

- I Ølgod er corona ikke en hindring for at butikkerne er klar med tilbud til Black Friday. Men situationen har fået flere af butikkerne i Ølgod til at tilbyde dagstilbud allerede fra den 23. november, siger Kirstine Faber Krog, erhvervsudviklingschef i Ølgod Handel og Erhverv, og fortsætter:

Derudover er der udvidet åbningstid og tilbud i forbindelse med selve Black Friday den 27. november fra klokken 07.00-21.30.

Annonce

Heldigvis er der masser af plads i Ølgod, og butikkerne er vant til at efterleve sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

- Så sent som i sidste uge var jeg til møde ved politiet, hvor vi drøftede, hvordan Black Friday og julehandlen kan afvikles på en coronavenlig facon. Deres anbefalinger stemte heldigvis godt overens med, hvad vi har planlagt i forvejen, siger Kirstine.

Det har aldrig være mere vigtigt at handle lokalt

Pandemien har betydet, at folk shopper mindre og flere gør deres indkøb over nettet. Derfor vurderer Kirstine, at det aldrig har været vigtigere end lige netop i år at shoppe lokalt.

- Mange tror måske, at butikkerne stadigvæk er hjulpet af hjælpepakker. Men det er de ikke. Udover et lavere salg så har de også flere ting på lager, som ikke er blevet solgt under Danmarks nedlukning. Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at handle i de fysiske forretninger, slutter hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Guldkonfirmation i Tistrup

Annonce