Annonce
Ugeavisen Ølgod

Borgerforeningen og udviklingsrådet i Næsbjerg vil gerne have flere unge med på råd

Finn Ladegaard, formand for Borgerforeningen og Udviklingsrådet i Næsbjerg, vil gerne have flere unge og forældre i småbørnsfamilier på banen med lokal involvering i forhold til nye tiltag og ideer. Selvom han godt ved, det kan knibe med tiden. Især i de grupper. Arkivfoto: Joan Karlsen
Annonce

Næsbjerg: I Næsbjerg kører Borgerforeningens frivillige ud med ti nyhedsbreve om året, der afleveres i postkassen til 750 husstande. Nyhedsbrevene omhandler forhold på kryds og tværs i området.

- Vi synes ikke, det er nok kun at være aktive digitalt omkring byens forhold, siger Finn Ladegaard, der er formand for Borgerforeningen og Udviklingsrådet.

Annonce

Opdateret digitalt og på sociale medier

I Fokus Næsbjerg handler det også om at rydde op, organisere og strukturere i nuværende informationskanaler for at kunne skabe basis for udvikling.

- Vi startede i sin tid med at rydde op på vores hjemmeside og få den optimeret og forbundet den til vores to Facebooksider; "Det sker i Næsbjerg" og "Alle os fra Næsbjerg", for på den måde at holde foreningsnyt og andre aktiviteter opdaterede, siger Finn Ladegaard.

Han synes, det kan være en udfordring at få de unge med. Især i bestyrelsesarbejdet.

- Måske skulle vi være bedre til at oplyse de unge om, hvor meget tid man helt specifikt bruger på bestyrelsesarbejdet, for det er måske mindre tid, end man tror, men det er selvfølgelig lysten, der skal drive værket, siger han og tilføjer:

Finn Ladegaard understreger, at alle - unge som ældre - til hver en tid kan kontakte Borgerforeningen og Udviklingsrådet med nye ideer og tiltag til forbedringer - også til Næsbjergs første kulturuge til oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce