Annonce
Ugeavisen Ølgod

Borgmesteren genopstiller ved byrådsvalget

Opstillingsmødet til årets kommunalvalg resulterede i, at Frede H. Andersen, Ole Andreasen, Lars Theilgaard og Erik Buhl blev valgt som Ølgods kandidater til kommunalvalget 2017.

Venstre i Ølgod har afholdt sin årlige generalforsamling, som i år var krydret med opstillingsmøde til årets kommunalvalg.

Ølgod: Igen i år var det Hotel Hjedding, som dannede rammen, og aftenen blev indledt med stedets berømte stegte flæsk, som igen vakte stor jubel hos de mange fremmødte Venstre-medlemmer.

Generalforsamlingen resulterede i et nyvalg af Lene Sørensen og Søren N. Christensen til bestyrelsen. Formand gennem de seneste to år, Mogens Kristensen, genopstillede ikke til formandsposten, da han har valgt ikke at modtage genvalg til bestyrelsen. Bestyrelsen takkede ham for en rigtig god indsats som formand.

Peter Zilmer blev valgt som formand og udover denne og de to nye bestyrelsesmedlemmer, så består bestyrelsen herefter af næstformand Søren Hvidberg, Carl Holst, Grethe Haahr, Jeanette Teslak og Ole Andreasen.

Opstillingsmødet til årets kommunalvalg resulterede i, at Erik Buhl, Lars Theilgaard, Ole Andreasen og Frede H. Andersen blev valgt som Ølgods kandidater til kommunalvalget 2017.

Efter generalforsamlingen og opstillingsmødet holdt folketingskandidat Claus Christensen et indlæg om aktuelle politiske emner.

pm

Mvh. Bestyrelsen

Søren Hvidberg, 40331744

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Guldkonfirmation i Tistrup

Annonce