Annonce
Ugeavisen Ølgod

Byen har føltes død uden butikslivet

Ølgodgenserne Randi Jepsen og Kirsten Nielsen glæder sig over, at Ølgods øvrige detailhandel er åbnet. Foto: Jóhann Thór Haahr Hansen

Ølgod: De to ølgodgensere, Randi Jepsen og Kirsten Nielsen, har på deres sædvanlige mandagstur gjort holdt foran SØS i Ølgod. De er lykkelige over, at butiksfacaderne igen vidner om liv og handelsaktivitet, som, de synes, har manglet i Ølgod dette forår.

- Det har været deprimerende at gå rundt og se, at alle steder er lukket, når man tænker på, at Føtex og Bilka kan være åbne. Det var virkelig konkurrenceforvridende, siger Randi Jepsen, og hendes veninde tilføjer:

- Man kan mærke på folk, at stemningen er vendt. For byen har været død, mens butikkerne var lukkede, siger Kirsten Nielsen.

Nu håber de to blot, at også frisørsalonerne og andre liberale erhverv snart kan åbne op. Når det sker, vil Kirsten Nielsen og Randi Jepsen ud med tegnebogen, for corona-nedlukningen har fået dem til at tænke mere over vigtigheden af lokale butikker og servicer.

- Man skal købe så meget som muligt uden at skulle udenbys. Der er vi nødt til i den her tid. Derfor er det så dejligt at se flagene alle steder, siger Randi Jepsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce