Annonce
Ugeavisen Ølgod

Camp Stemmepladsen er resultatet af et forbilledligt samarbejde

Frank Sørensen fra naturgruppen under uviklingsplanen for Ansager var en glad mand, da Camp Stemmepladsen blev indviet fredag eftermiddag. Foto: Henrik Cramon

Formand for naturgruppen under udviklingsplanen for Ansager ser realiseringen af planerne om Stemmeværkspladsen som et resultat af et forbilledligt samarbejde med frivillige og Varde Kommune.

Annonce

Ansager: Han har selv været i arbejdstøjet og med til at opføre bålhytten og de fem shelters, der udgør kernen på Camp Stemmeværkspladsen. Frank Sørensen er formand for den arbejdsgruppe, der siden lanceringen af udviklingsplanen for Ansager har arbejdet på at gøre den tidligere stemmeværksplads attraktiv for området borgere og turister.

- Initiativet er kommet fra naturgruppen, men med faglige input fra Varde Kommune. Vi har haft et fælles mål og et godt samarbejde. Det er ikke årsagen til, at det har taget tid, men måske snarere på grund af den til tider lange sagsbehandlingstid hos forskellige myndigheder.

Annonce

Opfyldningsgrund

Frank Sørensen fortæller, at naturgruppen hele tiden har troet på projektet - også selvom man ville "pille" ved naturen.

- Der er jo hovedsageligt tale om en opfyldningsgrund, så vi mener ikke, vi som sådan har forstyrret den oprindelige natur.

Naturgruppen finder Camp Stemmeværket en oplagt destination for familien, lystfiskere, skoleklasser samt kano- og kajakfolket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce