Annonce
Ugeavisen Ølgod

Coronakrisen fik Lotte til at gentænke sin jobsituation

Frisør Lotte Madsen nyder at være fuldtid i salon Zig Zag i Agerbæk. Coronakrisen har fået hende til at gentænke sin jobsituation. Privatfoto
Lotte Madsen har i en krisetid sagt sit job op for at være mere hjemme med familien. Det kombinerer hun med at arbejde i frisørsalonen under samme tag, som dem hun holder allermest af.
Annonce

Agerbæk: Lotte Madsen fylder snart 50. Her midt i livet har hun bestemt sig for at sadle om og arbejde lidt mindre. Hendes arbejdsdag i tøjbutikken Josefine i Varde og frisørsalon ved siden af gav ofte seks arbejdsdage i ugen.

Både i Glejbjerg og Årre er der fornyeligt lukket frisører, så Lotte Madsen skønner, hun har en fair chance for at overleve som selvstændig frisør på fuld tid - igen. Privatfoto

- Jeg var ellers rigtig glad for både job og kollegaer i Varde, men her under corona-nedlukingen, kunne jeg godt mærke, ved at være meget mere sammen med familien derhjemme, at jeg savnede mere tid med dem, siger Lotte og tilføjer:

Lotte Madsen vil gerne have mere tid med familien, to halvvoksne døtre på 17 og 21 år og manden Gert, og ikke arbejde seks dage i ugen mere. Privatfoto

- Gert min mand har også altid været meget væk på grund af hans job i offshore branchen i hele verden, så derfor valgte jeg, at nu var det tid til sige op, og satse 100 procent på salonen, som stadig hedder Zig Zag.

Parret har også to døtre, Tilde på 17 år, der går på Campus i Varde, og Mia på 20 år, der er på sabbatår og arbejder som lærervikar på Agerbæk Skole.

Annonce

Frisørliv og fuldtidssalon

Lotte Madsen har drevet salon Zig Zag hjemme fra privaten de seneste fem år, men nu skal det være på fuld tid.

Lotte Madsen er udlært frisør i Årre, og har mange års frisørerfaring i Agerbæk.

- Jeg blev udlært i Årre i 1992 i Salon Karin, men flyttede til Agerbæk på grund af min mand Gert, der boede her.

- Jeg fik frisørjob i Jernbanegade hos Lone Ladefoged her i byen, hvor jeg efter fire år overtog salonen, da Lone stoppede.

Lotte Madsen har udlært fire frisørelever i Agerbæk gennem tiden.

Nu foregår klipningen hjemme i salonen i privaten, hvor Gert, der er lidt af en handyman, har tryllet salonen frem.

Selvom frisør Lotte Madsen i Agerbæk altid har arbejdet seks dage i ugen, så bliver der også tid til ture i naturen. Privatfoto
Annonce

Fritid og tendenser

Både i Glejbjerg og Årre er der fornyeligt lukket frisører, så Lotte Madsen skønner, hun har en fair chance for at overleve som selvstændig frisør på fuld tid - igen.

- Med årene er kundekontakten og hyggen blevet noget af det, jeg holder allermest af i faget, siger Lotte.


Med årene er kundekontakten og hyggen blevet noget af det, jeg holder allermest af i faget.

Frisør Lotte Madsen, Agerbæk


Tendensen lige nu i hårmoden er?

- Det naturlige look er der fokus på, som er dæmpet, hvad angår striber og farvning. Lidt ligesom en bølgende kornmark med mange nuancer, der ligger tæt på hinanden. I dag arbejder man meget mere ud fra kundens egen hårfarve, siger Lotte, der i sin fritid blandt andet synger i kor i Grimstrup, og nyder at gå ture med veninden i naturskønne områder ved Agerbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Garagen brænder!

Annonce