Annonce
Ugeavisen Ølgod

Danny udvikler lokalt

Local Alex er navnet på en app, som Danny Bruslund i Ansager har investeret i, fordi han brænder for at udvikle på det lokale erhvervsliv. Privatfoto
I Ansager vil Danny Bruslund, der er kendt som både sælger, entertainer og kanoudlejer, investere i det lokale erhvervsliv. Det gør han digitalt med en app.

Ansager: 57-årige Danny Bruslund i Ansager kan skrive mange titler på visitkortet, han driver blandt andet kanoudlejning i Ansager, skriver festsange, instruerer teater, og tager ud og underholder musikalsk. Nu har han investeret i en lokal app.

- Mit lokale engagement favner bredt, så da jeg hørte om appen Local Alex, blev jeg nysgerrig og tænkte, at der her måske var en måde at hjælpe det lokale erhvervsliv på. Altså udover at jeg synes, det er en god investering.

Danny har rettighederne til appen's udbredelse både i Varde og Ringkøbing-Skjern kommuner.

- Jeg kan godt lide ideen bag udviklerene, der kun vil sælge rettighederne til lokale, siger han og fortsætter:

- Jeg synes i al beskedenhed, at jeg er den rette til jobbet, og har fingeren på pulsen i vores lokalområde.

90 procent at vores søgninger foregår på telefonen, derfor tror jeg på at fremtiden er digital, når jeg på denne måde investerer lokalt.

Danny Bruslund

Aktiviteter på flere planer

Danny Bruslund fremhæver at appen er en guide til lokale begivenheder, nyheder og tilbud, og er opdelt i to dele.

- Det koster ikke noget, at bruge Local Alex på telefonen, som den er udviklet til. Som almindelig borger kan man bruge den som opslagsværk til aktiviteter og arrangementer, det er faktisk en digital fagbog endda med tilbud fra den lokale købmand, siger Danny Bruslund forklarende.

Annonce

Turismedelen

Den anden del har turister som målgruppe.

For Danny Bruslund var appens inddeling i en erhvervs og en turismedel også en stor grund til investeringen.

- Nu er Varde og Ringkøbing-Skjern kommuner jo områder, hvor vi man lever af turismen, her øjner jeg også mange muligheder for at udbedre kendskabet til vores seværdigheder og ikke mindst skønne natur og muligheder for at overnatte, siger Danny Bruslund.

Local Alex kører via GPS-system, så alt forbliver lokalt i forhold til, hvor man befinder sig fysisk, når den anvendes. Således viser Local Alex altid, hvad der er tættest på af oplevelser og aktiviteter, lige der hvor man står og går.

Danny Bruslund er både født, opvokset og bor i Ansager, og han glæder sig til at komme igang med at udbrede kendskabet til hans nye digitale fremtidsinvestering.

Danny Bruslund i Ansager har altid haft mange jern i ilden og flere hatte på både som forretningsmand, entertainer, teaterinstruktør og med at skrive festsange. Nu bruger han kræfter på at udvikle og udbrede kendskabet til en app i lokalområdet. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Elever om efterskoleår med corona, nedlukning og aflysninger: - Demotiverende og ensom periode, men samtidig det bedste år nogensinde

Ugeavisen Ølgod

Frustreret Skovlund-forstander i bøn, inden det hele er slut: - Lad os få to normale uger her til sidst

Annonce