Annonce
Ugeavisen Ølgod

Den nye leder er fundet i stærkt ansøgerfelt: Der var rift om at gå i Johns fodspor

Lars Stampe er klar som ny centerleder og afløser for John Aaboe, som dog bliver på arbejdspladsen. Privatfoto/Morten Nielsen
Det er åbenbart populært at være centerleder i et idrætsanlæg, selvom det kræver noget af en indsats.
Annonce

Ølgod: Der er mange, der gerne vil arbejde med ledelsen i det store sportskompleks Ølgod Hallerne, som omfatter sportshaller, svømmehal, cafeteria og fitnesscenter.

Der er netop ansat en ny centerleder, og det var et stærkt ansøgningsfelt, oplyser Orla Jepsen, som er formand for Ølgod Hallerne.

- Der var 15 ansøgninger, og vi havde fire til samtale, siger Orla Jepsen.

Af de fire var alle kvalificerede - eller yderst kvalificerede, som Orla Jepsen siger.

- Der var tale om positivt fravalg, siger han om udvælgelsen

Men valget faldt på Lars Stampe, 47 år, som i forvejen er kendt i Ølgod Hallerne. Han er nemlig leder af Ølgod Ungdomshus, som ligger i forbindelse med Ølgod Hallerne og delvist er integreret i idrætsanlægget.

Der er tale om et glidende lederskifte i Ølgod Hallerne. Den hidtidige halinspektør, John Aaboe, bliver. Han vil være på "gulvet" og hjælpe den nye centerleder i gang.

- Vi ved, at Lars Stampe og John Aaboe i forvejen arbejder godt sammen, siger Orla Jepsen.

Annonce

Lederskifte 1. november

Det er Lars Stampe, der fra den 1. november er ubestridt leder. Ølgod Hallerne har søgt en profil, som er god til det administrative.

John Aaboe var meget ude på gulvet i hallen, mens det administrative begyndte at fylde så meget, at han fik urimeligt mange timer.

Det har bestyrelsen taget til sig, og derfor lægges der vægt på, at den nye centerleder har fokus på det administrative, mens andre så tager sig af det mere sportslige. I første omgang er det altså John Aaboe, der fortsætter i den funktion, men han siger, at han ikke blander sig i ledelsen.

- Jeg kommer ikke til at sige: "Det plejer vi ikke", har John Aaboe sagt i et tidligere interview.

Corona kommer til at give underskud

  • Corona-aflysninger på stribe betyder, at Ølgod Hallerne får et mindre underskud i år.
  • Dog skal det nok kunne klares, vurderer formand Orla Jepsen, som har været formand siden 1999.
  • I alle årene har økonomien været presset. Der har ikke været store overskud, men nu heller ikke store underskud. Det har aldrig været muligt for alvor at skabe en god egenkapital, oplyser Orla Jepsen.

Lars Stampe bor i Ølgod, men arbejder lige nu som teamleder i Billund Kommune. Han arbejder for afdelingen UU, som varetager uddannelsesvejledningen for skoleelever og unge i Billund Kommune.

- Der kommer nogle tidspunkter i livet, hvor det kan være spændende et udfordre sig selv. Da jeg så stillingsopslaget, fandt jeg ud af, det tidspunkt er nu, siger Lars Stampe.


Vi ved, at Lars Stampe og John Aaboe i forvejen arbejder godt sammen.

Orla Jepsen, formand for Ølgod Hallerne
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Retroguld i Storegade

Ugeavisen Ølgod

35 års jubilæum

Annonce