Annonce
Ugeavisen Ølgod

Dennis Ritter er kommentator på Late Night fodboldbrag i Ølgod

Dennis Ritter kommenterer "bordfordbolden" ved Late Night i Ølgod. Pressefoto

Han er kendt som en af den danske sportsjournalistiks og tv-sportsskærms kyndigste kommentatorer og mest kompetente cykelsports-formidlere - ikke kun, men i særdeleshed også ved det årlige klimaks, Tour de France.

Ølgod: Uden for tv-studier og sportsarenaer nyder Dennis Ritter anseelse som blandt andet entusiastisk foredragsholder, hvor han alene eller sammen med tv-kollegerne Rolf Sørensen og Jørgen Leth fortæller om sine mange kulørte oplevelser i og uden for ´klassementet´.

TV2's kendte og populære cykelsportsekspert har ud over verdens største cykelklassikere inkl. ni Tour de France-løb blandt meget andet også dækket fem olympiske lege, tre VM- og to EM-slutrunder i fodbold.

Det bliver muligvis første gang Dennis Ritter skal kommentere bordfodbold i menneskestørrelse, men han fandt i hvert fald idéen så god, at han sagde ja til at kommentere fodboldbraget på Torvet ved Late Night i Ølgod fredag aften. Det endda på trods af, at han for tiden kommenterer Spanien Rundt fra studiet i Odense. Aftenens kampe starter af samme årsag først kl. 19.

Medkommentator

Med på sidelinjen har Dennis Ritter formanden for ØIF Jan Rose Andresen. Jan kan blandt andet assistere Dennis med navne på spillerne. Og der er virkelig tale om tre stjernespækkede hold. Det kommunale valg sparkes i gang på fornemste vis med borgmester Erik Buhl som holdkaptajn på Venstres hold og socialdemokraternes borgmesterkandidat Søren Laulund som kaptajn for hold A. Ølgod Handel og Erhverv har sørget for at give partierne kamp til stregen med et udvalgt hold bestående af blandt andre en landsholdsatlet i militær femkamp, en EfB-spiller og en sportsjournalist fra Jyllands-Posten.

Hvem mon vinder den turnering? Alt kan ske. Game on.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Elever om efterskoleår med corona, nedlukning og aflysninger: - Demotiverende og ensom periode, men samtidig det bedste år nogensinde

Annonce