Annonce
Ugeavisen Ølgod

Der kan snart spilles padeltennis i Ølgod

Lars Stampe er leder af Ølgod Hallen, og han venter bare på at få en tilladelse fra kommunen, så sætter han byggeriet i gang. Foto: Michael Svenningsen.
Lars Stampe tiltrådte sidste år som leder af Ølgod Hallerne. På grund af coronanedlukningen er det først nu, han oplever alle aktiviteterne i hallen.

Ølgod: - Så snart kommunen giver grønt lys, kommer der en padeltennisbane ved Ølgod Hallerne.

Det er ordene fra lederen af Ølgod Hallerne, Lars Stampe. Han har planen og økonomien klar, og lige så snart han har fået kommunens accept, sætter han gang i byggeriet til en padeltennisbane, som skal ligge bagved hallen ved siden af det gamle udendørs svømmebassin. Det udendørs svømmebassin blev nedlagt for mange år siden og skal nu fyldes ud og bliver nabo til den kommende bane.

- Alle spiller padeltennis. Det er meget populært for tiden, og jeg har fået mange forespørgsler på, om ikke vi burde bygge en bane. Det gør vi. Byggeriet er til behandling i kommunen, og så snart den er godkendt, går vi i gang, siger Lars Stampe.

Annonce

Vi var klar til at få gang i aktiviteterne igen. Under coronanedlukningen hang jeg under loftet og gjort lamperne rene. Vi renoverede og ryddede op i hallen og fik ordnet de ting, der ellers ikke rigtig ville være tid til

Lars Stampe

Nedlukningen

Lars Stampe blev ansat som centerleder for Ølgod Hallerne i november måned 2020. Få uger inden alle landets sociale aktiviteter lukkede ned. Ølgod Hallerne blev henlagt tomme og uden de mange aktiviteter.

Lars Stampe og livredder Charlotte Burgdorf får en snak om planerne med svømmehallen. Foto: Michael Svenningsen

- Det var træls for at sige det på rigtigt jysk. Vi havde så mange julefrokoster i kalenderen. Dem måtte vi sige farvel til. Alle sportsaktiviteterne lukkede vi ned. Svømmehallen og fitnessafdelingen lukkede. Det var hårdt at stå med som nyansat med hovedet fuldt af idéer til kommende aktiviteter i hallen, siger Lars Stampe.

Under normale forhold kommer der dagligt omkring 30 morgensvømmere i svømmehallen. Der er åbent fra klokken 6 til 8. En tid de morgenivrige svømmere holder meget af at fylde ud.

Julen og januar kom og gik. Efter vinterferien lukkede svømmehallen igen op for skolerne i Ølgod, Skovlund og Tistrup. Svømmehallen fulgte coronareglerne fra skolerne, så det var muligt at give eleverne svømmeundervisning. 12. april i år lukkede resten af hallernes aktiviteter igen op. Dog kun for en uge. Sognet havde for højt smittetal, så Ølgod Hallerne lukkede igen. Denne gang for en kort periode.

- Vi var klar til at få gang i aktiviteterne igen. Under coronanedlukningen hang jeg under loftet og gjort lamperne rene. Vi renoverede og ryddede op i hallen og fik ordnet de ting, der ellers ikke rigtig ville være tid til, siger Lars Stampe.

Annonce

Ølgods sted for idræt og kultur

Lars Stampes mission som leder af Ølgod Hallerne er, at hallerne skal være områdets primære sted for idræt og kultur. Han vil ikke umiddelbart lave om på det arbejde, tidligere leder af hallen John Aaboe har opbygget. Lars er sikker i sin sag om, at han hellere vil have fokus på de aktiviteter, der allerede eksisterer for områdets borgere, fremfor at investere i dyre shows og events.

- Inden for de næste fem år skal der nok skiftes gulv i hal 1, siger Lars Stampe. Foto: Michael Svenningsen

- Ølgod Hallerne er til for borgerne i området. Vi har en god økonomi og et godt fundament til at tilbyde borgerne de sportsaktiviteter, de ønsker. Vores kommercielle aktiviteter, som er fitnesscentret og cafeteriet giver overskud. Det er med til, at vi kan få det hele til at fungere. Vi regner for eksempel med, at vi skal skifte gulvet i hal 1 indenfor de næste fem år, siger Lars Stampe.

- Jeg vil gerne have, at områdets borgere bakker op om Ølgod Hallerne. Det er vigtigt for byen. Hvis ikke hallen er attraktiv for borgerne, vil de selvfølgelig heller ikke benytte dem. Det går i sidste ende ud over hele byen. Vi vil gøre alt for at give områdets borgere en god oplevelse med Ølgod Hallerne, siger Lars Stampe.

Annonce

Ungdomsklubben

Lars Stampe, som oprindeligt kommer fra Odense, er også leder af Ølgod Ungdomsklub. Ungdomsklubben er en del af Ungdomshuset i Ølgod, hvor Jesper Svender er formand, og Lars Stampe også er en del af foreningen. Der blev i foråret opsat nye skaterramper ved Ungdomshuset til stor glæde for de unge mennesker, som hænger ud i området.

- Vi har cirka 200 medlemmer i fitnessafdelingen, fortæller Lars Stampe. Foto: Michael Svenningsen

Lars Stampe glæder sig over at komme ordentligt i gang med driftsarbejdet i Ølgod Hallerne. Det har været en lang og snørklet vej indtil nu, med den lange nedlukning. Nu er sæsonen for de mange sportsgrene og aktiviteter i gang. Der er håndbold, badminton, gymnastik, fodbold og volleyball, foruden de 200 fitnessmedlemmer og mange gæster i svømmehallen.

- Det er skønt at komme på arbejde i hallen og opleve de glade mennesker, som benytter vores tilbud og muligheder. Vi er til for området, og vi vil gøre alt for, at folk føler sig godt tilpas her, siger Lars Stampe.

Spinningafdelingen i Ølgod Hallerne er populær. Foto: Michael Svenningsen

Lars Stampe, leder af Ølgod Hallerne

48 år. Født og opvokset i Odense.

Han er uddannet lærer fra Århus Seminarium.

Flyttede i 2002 til Ølgod sammen med sin kone Hanna Stampe Mejer. Hun er lærer på Vestre Skole i Grindsted.

Parret har børnene Simone, 17 år og Sofie, 14 år.

Siden 2006 har han været uddannelsesvejleder i Billund Kommune. De sidste tre år som leder af UU afdelingen i Billund Kommune.

Han har taget en diplomuddannelse i ledelse.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ølgod Kulturhus klædt klimavenligt på til jul

Annonce
Annonce
Ugeavisen Ølgod

Hvad synes I om, vi nu igen bruger mundbind?

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Hardy går på pension efter 43 år ved maskinforretningen: - Jeg er aldrig rigtig blevet udlært

Ugeavisen Ølgod

Har du også fundet nogle af julemandens små gaver?

Ugeavisen Ølgod

Forestillingen om Pippi er udsat

Ugeavisen Varde

Nostalgi og teater i HATS

Ugeavisen Ølgod

Julestemning på Østbækhjemmet

Ugeavisen Varde

Hvem af politikerne fik hvilken post? Komplet oversigt her

Ugeavisen Ølgod

Besked om datalæk på mobilen? Sådan skal du reagere

Ugeavisen Ølgod

Drabanterne opfører teaterstykke om verdens stærkeste pige

Ugeavisen Ølgod

Nanna giver sine egne hesteoplevelser videre til andre unge piger: - Hestene griner ikke, når jeg kommer med morgenhår

Ugeavisen Ølgod

Nordenskov vil omdanne kroen til medborgerhus – hvis den kan finde pengene

Vesterhavsposten

Julie har fået sin drømmelæreplads, men i 3. klasse fik hun en hård dom af skolelæren: - Du behøver ikke tage dine matematikbøger frem, du kan alligevel ikke finde ud af det

Ugeavisen Varde

- Jaaaaa, vi gjorde det piger: En fantastisk sæson for pigerne endte med en kæmpe sejr og kvalifikation til oprykningsspillet

Ugeavisen Ølgod

Emma fra Sig drømmer om at komme til at spille for Chelsea eller Manchester United

Ugeavisen Ølgod

Kom til jul i Janus

Ugeavisen Ølgod

Grisebønder leverede stort overskud

Ugeavisen Ølgod

Gabriel fra Ansager udgiver debutsingle om at vælge nye veje i livet

Ugeavisen Ølgod

Lise og Troels støtter grisebanko i Ølgod Hallen

Ugeavisen Ølgod

Pengene er på vej til kunstgræsbanen i Helle FC

Ugeavisen Ølgod

Varde Kommune bør have en støttefunktion for virksomhederne

Ugeavisen Ølgod

STU-ungdommen mødte politikerne: Spændende at høre om kommunalpolitik

Ugeavisen Ølgod

Martin åbner dørene op til valg i kulturhuset: - Der står altid en lille flok og venter på at blive de første med krydset

Annonce