Annonce
Ugeavisen Ølgod

Der ligger kolde kontanter under Jacobs juletræer

Lyne Friskole og idrætsforeningerne CØ-05 og HTS er klar til at sælge Jacob Rossens juletræer og skaffe tusindvis af kroner til koldvandsautomat, udlandsrejse og stævnegebyrer. Foto: Henrik Cramon

Jacob Rossen sparer markedsføringen ved at give borgerne lov til at sponsere skolen eller sportsforeningen, som sælger hans juletræer, ved at købe hans juletræer.

Annonce

Lindbjerg: Det er tredje år, at idrætssamarbejdet HTS nyder godt af samarbejdet med juletræsavler Jacob Rossen fra Lindbjerg. I år har Lyne Friskole og idrætsforeningen CØ-05 også fået lov til at være med.

- Jeg har nogle juletræer, jeg skal have solgt. I stedet for udelukkende at bruge penge på markedsføring, giver jeg de unge mennesker mulighed for at tjene penge til valgfrie aktiviteter på skolen eller i foreningerne. Og som en ekstra gevinst har borgerne nu også mulighed for at sponsere skolen eller idrætsforeningen.

Jeg har nogle juletræer, jeg skal have solgt. I stedet for udelukkende at bruge penge på markedsføring, giver jeg de unge mennesker mulighed for at tjene penge til valgfrie aktiviteter på skolen eller i foreningerne.

Jacob Rossen, juletræsavler.

Sponsorat

Jacob Rossen har 5000 nordmannsgran, som han sælger fra ejendomme Frøsigvej 10.Hvis kunden medbringer det brev, som eleverne på Lyne Friskole og medlemmerne hos idræts-samarbejderne HTS og CØ-05, går 25 procent af salgsprisen til den forening, vedkommende ønsker at støtte.

Jacob Rossen regner med at mindst 500 af hans juletræer bliver solgt på den måde - det udløser 25.000 kroner i sponsorkroner.

Annonce

25.000 kroner

Som udgangspunkt får skolen eller foreningerne 50 kroner for hvert juletræ, som koster 200 kroner, men Jacob Rossen er villig til at hæve beløbet i takt med, at der sælges endnu flere juletræer. Han regner med, at op mod 500 af hans juletræer bliver solgt på den måde, og det skulle så give minimum 25.000 kroner til de unge mennesker.

Annonce

Udlandstur

Idrætssamarbejdet HTS var også med i ordningen sidste år, og det gav 10.000-12.000 kroner til kassen og til de unge fodboldspilleres tur til udlandet. Det fortæller Svend Hjørnegaard fra foreningen.

Annonce

Håndboldstævner

Håndboldsammenslutningen CØ-05, som også har fået tilbuddet om at være med i ordningen fortæller, at overskuddet fra juletræssalget går til ungdomsarbejdet i håndboldafdelingen. Det giver mulighed for at arrangere et opstartsstævne for ungdomsholdene og dække stævnegebyr for de hold, der ønsker at deltage ved Struer Cup og Påskecuppen.

Annonce

Koldvands-automat

Lyne Friskole har også takket ja til at sælge juletræer for Jacob Rossen. Det er støtteforeningen, hvis kasse altid er åben og sulten, der har sagt ja til aftalen.

- Pengene fra juletræssalget skal gå til en koldvands-automat, fortæller Jeanette Sørensen, der er formand for støtteforeningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

35 års jubilæum

Annonce