Annonce
Ugeavisen Ølgod

Der var supergod stemning ved indvielsen af Camp Stemmepladsen

Der blev grillet og hygget på Stemmeværkspladsen fredag eftermiddag, hvor Camp Stemmeværket blev indviet. Foto: Henrik Cramon

Flere hundred borgere mødte fredag eftermiddag op til indvielsen af Camp Stemmepladsen ved det tidligere stemningsværk ved Ansager Å.

Annonce

Ansager: De kunne ikke have ønsket sig bedre betingelser for at indvie Camp Stemmepladsen. Solen skinnede fra en skyfri himmel, da vel omkring 300 borgere besøgte den nyanlagte Camp Stemmepladsen for at deltage i den officielle indvielse.

- Det er blevet helt fantastisk flot. Jeg er sikker på, det her vil tiltrække turister, mente en af de mange gæster. Umiddelbart var der ingen, der var uenige. Camp Stemmepladsens placering langt fra alfarvej, men lige ned til Ansager Å, gør pladsen til lidt af et paradis.

Det glæder ikke mindst Ansagerborger og kanoudlejer Danny Bruslund, der hilsen den nye bådebro velkommen.

Borgmester Erik Buhl indviede officielt Camp Stemmeværket med et øksehug. Her får han dog en fredelig samtale med nogle af de mange gæster - netop hvor det gamle stemmeværk lå. Foto: Henrik Cramon
Annonce

Borgmester svingede øksen

Den officielle indvielse af Camp Stemmepladsen stod borgmester Erik Buhl for, og i bedste vildmarksstil blev det røde bånd kappet med et øksehug - ét øksehug!

- Et slidt bånd og en skarp økse, forklarede borgmesteren succesen med, men afslørede da, at det ville have været pinligt for ham, hvis ikke det var lykkedes.

Den nye bådebro skal gøre det attraktivt for kano- og kajakturister at lægge til ved Camp Stemmeværket. Foto: Henrik Cramon
Annonce

Toilet?

Udvalgsformand Preben Friis-Hauge havde også et par ord at sige, og som så ofte før roste han det lokale initiativ og frivillige arbejde.

Han forudser stor interesse for Camp Stemmepladsen.

- Der er masser af aktiviteter at gå i gang med - faciliteterne er her i hvert fald til det. Udover de fem shelters, bålhytten og informationsbygningen er her også både vand og toilet.

Det sidste undrede flere af deltagerne sig over.

- Hold ham lige fast på det. Altså at vi skal have toiletter herude, bad en af deltagerne Ugeavisens udsendte om.

Det skorter ikke på information ved på Stemmeværkspladsen. Foto: Henrik Cramon
Annonce

Unikt samarbejde

På vegne af arbejdsgruppen under udviklingsplanen for Ansager ledte Frank Sørensen slagets gang, og han pointerede det gode samarbejde, som arbejdsgruppen har haft med de mange frivillige, men også med Varde Kommune.

- Da vi i arbejdsgruppen erfarede, at Varde Kommune også havde planer for Stemmeværkspladsen, besluttede vi os for at slå os sammen. Samarbejdet med kommunen har helt klart gjort det lettere at skaffe midler fra forskellige fonde.

Frank Sørensen sluttede af med at fortælle, at pølserne - som hører enhver indvielse til - måtte deltagerne selv grille på de mange bålpladser, der findes på Camp Stemmeværket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce