Annonce
Ugeavisen Ølgod

Dorthe er vild med at sælge smykker, ure og dansk design

Dorthe Sørensen har helt unikt solgt ure og smykker og andet dansk design i form af gaveartikler i 46 år på adressen i Storegade i Tistrup. Foto: Tatjana Johnsson
I 46 år har hun drevet butikken Tistrup-Ure-guld-sølv, men tænker at den forsvinder med hende engang.
Annonce

Tistrup: Dorthe Sørensen bor ovenpå sin butik Tistrup-Ure-guld-sølv i Storegade, der også sælger gaveartikler i form af diverse dansk design fra brugskunst til dekoration og pynt. I 46 år, har hun sørget for at uret tikker, og smykkerne glimter, og tager sig elegant ud til hver en fest. Der har været urmager og optiker mere end 100 år på adressen.

- Jeg har naturligvis fået mange faste kunder over årene, og folk er rigtig gode til at komme forbi butikken i flere generationer, når de mangler noget til en gave, skal til fødselsdag eller fejrer en højtid. Hos mig ved de, at de får god kvalitet og det nyeste i dansk design, siger Dorthe Sørensen.

Der er altid elegant dekoreret i butikken, så alting tager sig smukt og elegangt ud på hylder og i butikkens montre, hvor Dorthe Sørensen har to deltidsansatte. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce

Messer

Dorthe Sørensen er med på messer blandt andet to gange årligt på Formland i Herning og til den store messe med smykker i Bella Centret i København. Hun har to deltidsansatte damer.

- Jeg har også en dame, der kommer og pynter butikkens vinduer, for jeg kan godt lide, at her ser pænt ud, og folk skal kunne se, at vi følger med, når der kommer nyt.

Adspurgt om der er smykker, som aldrig går af mode, kommer svaret prompte fra Dorthe - perler, de er tidsløse, og så er det faktisk moderne at gå med ur igen også blandt de unge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce