Annonce
Ugeavisen Ølgod

Drabanterne hylder Bent Fabricius-Bjerre

Helle Haltrup Bruun Jensen styrer endnu engang løjerne til årets revy i Ølgod, der har premiere i byens kulturhus til februar. Privatfoto
Annonce

Ølgod: Der øves til årets Ølgod Revy på livet løs. Revyen har premiere i uge fem og spiller fra den 2. til den 6. februar i Kulturhuset i Ølgod.

- Revyen i år omhandler som altid lidt af hvert lige fra corona til krænkelseskultur, siger instruktør og tekstforfatter Helle Haltrup Bruun Jensen og tilføjer:


Revyen i år omhandler som altid lidt af hvert lige fra corona til krænkelseskultur.

Helle Haltrup Bruun Jensen, instruktør og tekstforfatter


- Jeg kan også røbe, at revyen bliver en hyldest musikalsk til komponist Bent Fabricius-Bjerre, hvor man blandt andet møder Olsen-banden.

Annonce

Færre på scenen

I år er der ikke så mange medvirkende som tidligere.

Der øves i stor stil og synges igennem til Ølgod Revyen, der ser dagens lys først i det nye år. Privatfoto

- Vi har måttet skære ned på medvirkende. Både skuespillere og musikere på grund af coronarestriktionerne, siger Helle Haltrup Bruun Jensen, der fremhæver, at mange tekster i år er skrevet af revyholdet derhjemme i isolation, og at der kun er to tekster udefra.

De lokale medvirkende på scenen er Svend Erik Nielsen, Mikkel Dernburg, Laila Aasberg, Vivi Bendix Poulsen og Maya Brøndum. Samt to musikere fra Esbjerg på henholdsvis klaver og guitar og slagtøj, Rasmus Nørgaard og Christian Stokholm.

Billetter skal forudbestilles, da der maks. må være 45 tilskuere i kultursalen.

Annonce

Burgersponsorat

- Vi mærker en stor lokal opbakning i en svær tid. Vi har for eksempel lige modtaget 1600 kroner fra Pagodens Food Truck, fordi Thomas Møbjerg den anden dag solgte burgere, hvor overskuddet gik til Drabanterne. Det er bare så flot, og vi er både glade og rørte over den tilkendegivelse, slutter instruktør Helle Haltrup Bruun Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce