Annonce
Ugeavisen Ølgod

Dyrefoder skal være tilpasset anvendelse, behov og ydeevne

Trine Rønning Pedersen i Tistrup går op i at foderet til dit husdyr er tilpasset det enkelte dyrs behov og anvendelse. Privat
Annonce

Tistrup/Strellev: For rigtig mange, der holder husdyr som en integreret del af familien, er det vigtig, at hunden, katten eller for eksempel hesten får det helt rette foder og næring tilpasset  det enkelte husdyr, som også kan være et brugsdyr, hvis man for eksempel bruge hunden til jagt.

- Et godt foder til hund og kat indeholder kød og fisk, ikke kun restprodukter heraf, men om det skal være kornfrit eller ej, er der nærmest hele religioner omkring, siger Trine Rønning Pedersen, der forhandler dyrefoder i Tistrup.

- Til hestene er det vigtigt, at man fodrer ud fra, hvad hesten skal bruges til. Avl, ridning på hyggeniveau, ridning på højt plan og så videre. De fleste heste i dag ville bogstaveligt talt dø, hvis de fik den samme menu, som vore oldeforældres heste, der arbejdede fra solopgang til solnedgang, siger Trine og tilføjer afsluttende:


Til hestene er det vigtigt, at man fodrer ud fra hvad hesten skal bruges til. Avl, ridning på hyggeniveau, ridning på højt plan og så videre. De fleste heste i dag ville bogstaveligt talt dø, hvis de fik den samme menu, som vore oldeforældres heste, der arbejdede fra solopgang til solnedgang.

Trine Rønning Pedersen


- Det vigtigste er at bruge øjnene. Fungerer dyret i forhold til dyrets energi, pels, huld og så videre? Hvis ikke så skal der ændres på noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce