Annonce
Ugeavisen Ølgod

Enhedslisten og SF på rundtur i den østlige del af kommunen

SF og Enhedslisten var lørdag den 29. maj på rundtur i den østlige del af Varde Kommune, for at høre hvad der rører sig. Her et billede fra turens stop i Ansager. PR-foto.

Ansager: SF og Enhedslisten var lørdag den 29. maj på rundtur i den østlige del af Varde Kommune, for at høre hvad der rører sig. Både politikere fra Folketing, Regionsråd og byrådskandidater var med. Det oplyser SF og Enhedslisten Varde i en pressemeddelelse.

I Agerbæk savner man både de butikker, som er lukket og lidt flere byggegrunde. I Ansager efterlyses legepladser. I Tistrup udtrykkes ønske om et samlingssted, efter at kroen er lukket, og i Ølgod var ønsket at begrænse den tunge trafik ind gennem byen mod Tarm.

Fra Folketinget var Karina Lorentzen Dehnhardt fra SF med og fra regionsrådet Lars Mogensen fra Enhedslisten. For byrådskandidaterne Gunner Poulsen og Tine Toft fra SF-Varde samt Lene Falgreen fra Enhedslisten er selve sammenhængen i kommunen en hjertesag.

Annonce

Det er vigtigt at prøve på at sikre opmærksomhed på gevinster og udfordringer alle steder. Hele kommunen skal blomstre, så alle indbyggere kan genkende sig selv i fortællinger om Varde - vi i naturen. Hvor nogle efterlyser legepladser i Ansager, ved andre godt, hvor der er adgang. Nogle har en bus eller et tog, andre har en cykelsti. Nogle har turisme, andre har lukkede butikker på ønskesedlen, skriver SF og Enhedslisten Varde.

- Men turismen kunne sikkert godt sive lidt fra vest mod øst, hvis man for eksempel satsede på at udvide naturarealet. Man har læst at turisternes største grund til at vælge Varde Kommune er naturen - så mere natur i stor skala i den østlige del af kommunen kan aflaste Blåvand og Vejers. En ting, som synes at gå igen, er omsorgen for de ældre borgere, og der efterlyses billige lejeboliger også til dem, skriver de.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce