Annonce
Ugeavisen Ølgod

Erhvervsudviklingschef: Optimismen er stor i Ølgod

Erhvervsudviklingschef i Ølgod Handel og Erhverv, Henrik Cramon, siger, at optimismen omkring Ølgods butiksliv er ukuelig, hvilket et borgermøde lige har vist. Privatfoto
Annonce

Ølgod: I Ølgod Handel & Erhverv går det godt.

- Vi kan mærke en ukuelig optimisme omkring vores butiksbymidte, og vi får stadig nye medlemmer i Ølgod Handel & Erhverv. Det går absolut den rette vej, siger erhvervsudviklingschef Henrik Cramon og fortsætter:

- Jeg var forleden til borgermøde på Kulturhuset om de fremtidige planforhold i det centrale Ølgod. I en tid, hvor tendensen generelt er færre butikker, vil man fra kommunens side gerne gøre det lettere at konvertere butikskvadratmeter til boligkvadratmeter.

- Udviklingsrådet i Ølgod markerede sig sammen med en række erhvervsdrivende på mødet ved et velovervejet alternativ mod forvaltningens plan. De ønsker at bevare Ølgod midtby med butikker uden "huller". De går ikke efter den nemme løsning, for så kan det hurtigt blive afvikling i stedet for udvikling. Som en af deltagerne på mødet udtrykte det: Vi behøver jo ikke ligefrem at hjælpe afviklingen på vej.

Vi kan mærke en ukuelig optimisme omkring vores butiksbymidte, og vi får stadig nye medlemmer i Ølgod Handel og Erhverv.

Erhvervschef Henrik Cramon

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce