Annonce
Ugeavisen Ølgod

Erhvervsudviklingschefen i Ølgod stopper

Erhvervsudviklingschef Kirstine Faber Krog stopper i Ølgod. Ølgod Handel og Erhverv og Kirstine kunne ikke blive enige om arbejdstider. PR-foto
Efter to et halvt år inklusiv en barselperiode har Kirstine Faber Krog valgt at stoppe som erhvervsudviklingschef i Ølgod. Jobbet blev for krævende.
Annonce

Ølgod: Samarbejdet med erhvervsudviklingschef Kirstine Faber Krog og Ølgod Handel og Erhverv, i daglig tale ØHE, stopper den 31. marts 2021.

- Det er ærgerligt, at vi må stoppe samarbejdet med Kirstine Faber Krog, der har gjort det rigtigt godt. Hun har haft travlt med planlægning af events og aktiviteter i Ølgod de seneste to og et halvt år kun afbrudt af hendes barsel, siger formand for ØHE Martin Fuglsbjerg, der til daglig er chef i Rema 1000 i Ølgod, og han tilføjer:

- Kirstine Faber Krog havde et ønske om at gå ned i tid af personlige årsager, hvilket vi i bestyrelsen ikke kunne se som en mulighed.

Martin Fuglsbjerg er til daglig chef i Rema 1000 i Ølgod. Samtidig er han formand for bestyrelsen i Ølgod Handel og Erhverv, ØHE. - Det er en vanskelig stilling at være erhvervsudviklingschef, fordi man skal gøre rigtig mange medlemmer tilfredse med vidt forskellige intentioner. Privatfoto
Annonce

Usikker fremtid

Hvad der skal ske med stillingen, er endnu uvist.

- Vi forestiller os, at vi fortsat skal have en fuldtidsstilling til en erhvervsudviklingschef i Ølgod, men måske skal stillingen omdefineres og struktureres i ØHE, inden der kommer et officielt jobopslag ud, siger Martin Fuglsbjerg, der tilkendegiver fuldt ud, at folk gennem tiden ikke har holdt længe i stillingen.


Måske skal erhvervsudviklingschef-stillingen omdefineres og struktureres i Ølgod Handel og Erhverv, da folk gennem tiden ikke har holdt længe i stillingen.

Martin Fuglsbjerg


- Bare det år, Kirstine Faber Krog var på barsel, havde vi to vikarer ind over, siger han.

Annonce

Svært job at balancere

- Det er svært at gøre omkring 80 medlemmer fuldt ud tilfredse i en handelsforening med vidt forskellige baggrunde eksempelvis fra detailhandel, industri og håndværkerne, siger Martin Fuglsbjerg.

- Her kan flere grupper hurtigt føle sig lidt forsømte og oversete, siger han.

Annonce

Nybagt mor

Erhvervsudviklingschef Kirstine Faber Krog har ellers været glad for sit job:

- Jeg kan ikke arbejde plus 37 timer om ugen med en lille datter og en times transport, plus at min mand er selvstændig erhvervsdrivende. Desuden er vi også ved at bygge hus i Varde, så stillingen med skiftende arbejdstider passer bare ikke til vores familiemønster lige nu, siger Kirstine Faber Krog.

- Det kan være svært at favne bredt i alle brancher, hvor man i en erhverv- og handelsforening har medlemmer med vidt forskellige grundlag.

- Nogle er med for at netværke og deltage i workshops og kurser. Andre er der med henblik på mersalg, eller fordi de bare gerne vil opretholde en pæn by med for eksempel julebelysning, siger Kirstine Faber Krog.

Annonce

Fremtiden og oplevelsesøkonomi

Lige nu glæder hun sig til at summe lidt over sin jobsituation.

- Jeg har altid beskæftiget mig med oplevelsesøkonomien på et eller andet niveau. Måske skal jeg prøve noget helt andet, hvor jeg er mere ude i naturen, og hvor der er flere mennesker og kollegaer i det daglige og gerne bevægelse. Men lad os nu se, hvad fremtiden byder på, siger Kirstine Faber Krog.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce