Annonce
Ugeavisen Ølgod

Et naturligt samlingspunkt for hele byen

- Samarbejdet med skolen og idrætsforeningen, hvor idrætsforeningen giver redskaberne, skaber evighedsværdi, siger formand for Agerbæk SF, Anders Schmidt. Foto: Tatjana Johnsson.
Annonce

Agerbæk: Grundet Covid-19 har man ikke kunnet fejre den helt store indvielse af den nye hal i forlængelse af skolen og klos op af det nye bibliotek - også inde på skolen.

- Der er plads til fire badmintonbaner, er den ikke bare flot, siger skoleleder i Agerbæk Kenneth Bjerre og peger rundt i en lys hal, der stadig dufter af træ.

Annonce

Redskaber til folket

- Vi har leveret alle redskaber til hallen for at sikre interesserne for idrætsforeningen Agerbæk SF, siger formand Anders Schmidt, der tror på, at samarbejdet med skolen og idrætsforeningen, giver den bedste form for evighedsværdi.

Åben skole, bibliotek og hal

Rent lavpraktisk opretter man sig via biblioteket i Agerbæk eller på borger.dk, og så kører man sygesikringskortet igennem en scanner udenfor, når man skal ind efter skoletid. Der er åbent indtil klokken 22.

- Hvis man sidder en aften og venter på at hente et barn i hallen, eller at far og mor bliver færdige med at motionere, så kan man smutte ind på biblioteket og få sig en kop kaffe eller kakao imens og kigge diverse materialer, siger Kenneth Bjerre og tilføjer:

- Det er jo helt oplagt derfor, at biblioteket ligger, som det gør - nærmest i forlængelse af hallen. Skole, idræt og biblioteket skulle gerne udgøre et kulturelt samlingssted.


Skole, idræt og biblioteket udgør et bredt kulturelt samlingssted.

Kenneth Bjerre, skoleleder i Agerbæk


Det er en glad skoleleder i Agerbæk, Kenneth Bjerre, der viser rundt i skolens nye faciliteter. Både ny hal og et bibliotek. Et godt bud på et nyt samlingssted for kulturen i alle dens afskygninger i byen. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Garagen brænder!

Annonce