Annonce
Ugeavisen Ølgod

Et skridt nærmere 2. division

Der var jubel hos SIF Ansagers kvinder mange gange i anden halvleg, hvor adgangen til oprykningskampene til 2. division blev sikret. Foto: LLN Press

SIF Ansager skal nu ud i de to afgørende oprykningskampe

Annonce

ANSAGER: SIF Ansagers håndbolddamer skal nu ud i de afgørende kampe om oprykningen til 2. division i to kampe mod Hasle KFUM.

Det blev en realitet, da holdet torsdag eftermiddag vandt den anden af to kampe i det første oprykningsspil mod TØK 2000, Klim. Opgøret på udebane blev vundet med 23-21, og sejren blev fulgt op på egen bane med en storsejr på 24-13. En sejr, der for alvor blev skabt i de sidste 30 minutter.

- Vi havde cement i fødderne i første halvleg og lavede faktisk lige så mange fejl her, som vi har gjort i hele sæsonen, lød det efter kampen fra træner Jens Ole Mathiesen.

I de sidste 30 minutter blev cementen banket ud, og gæsterne blev udspillet på kryds og tværs. Ved pausen førte SIF Ansager med beskedne 7-6, mens anden halvleg så blev vundet med 17-7.

- Efter anden halvleg kan jeg kun være tilfreds, noterede Jens Ole Mathiesen.

Nu gælder det kampene mod Hasle KFUM, hvor den første spilles i Skovlund-Ansager Hallen. I skrivende stund er der spilletidspunkterne ikke fundet.

Mange tilskuere brugte i øvrigt lidt af helligdagen til at bakke de lokale piger op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce