Annonce
Ugeavisen Ølgod

FDF Ansager modtager over 19.000 kroner i sponsorstøtte

En sponsoraftale med OK har givet det største afkast nogensinde.
Annonce

Ansager: - Vi er meget glade for aftalen med OK og Dagli’Brugsen, som det seneste år har givet det højeste beløb nogensinde, og derfor er det gode samarbejde lokalt også meget vigtigt, udtaler formanden for FDF i Ansager, Inga Matthiesen, på baggrund af et sponsorat hos OK, der har indbragt over 19.000 kroner.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Annonce

Bustur

Pengene skal nok få ben at gå på, forsikrer FDF-formanden i en pressemeddelelse:

- Vi er tre ledere i fuld gang med at planlægge en tur til Holland i år, og her gives jo tilskud til blandt andet bustransport. Vi forventer også at skulle på hyttetur i uge 28, og forventer 40-50 deltagere fra 11 år og op. Vi er i alt cirka 80 medlemmer, så vi forsøger også at skabe sammenhold og fællesskab. Vi havde midt i december et juleoptog sammen med byens borgerforening, og ellers er vi klar til at begynde med vores mandagshold 13. januar kl. 16.30, som er for de yngste årgange, det vil sige 0. til og med 4.-klasses børn, mens børnene fra 5. klasse og op til cirka 19 år begynder på onsdagsholdet 15. januar kl. 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

I krisetid fisker vi

Annonce