Annonce
Ugeavisen Ølgod

Fitnesscenter fik et brag af en åbning før coronalukning: Loyale kunder bliver Rikkes og Kims redning

Kim Klejnstrup Mikkelsen og Rikke Nielsen er et iværksætterpar, der nyder stor opbakning i lokalsamfundet. Foto: Morten Nielsen
Banken Fitness fik en god start, men blev så lukket af corona. Men chancerne for overlevelse er gode - rigtig gode endda.
Annonce

Ølgod: Kort før jul åbnede Banken Fitness i Ølgod. Heldigt for iværksætterparret, Kim Klejnstrup Mikkelsen, 41 år, og Rikke Nielsen, 42 år, fik det nye fitnesscenter et brag af en åbning. Da corona lukkede fitnesscentret i marts, var der allerede 540 medlemmer, og det er hele årsagen til, at coronakrisen ikke ser ud til at kunne tage pusten fra den nyetablerede virksomhed.

Parret har selv investeret en halv million kroner og en masse arbejdstimer for at omdanne den tidligere bank og senere kjolebutik til et fitnesscenter.

De 540 medlemmer er stillet i bero - det vil sige, at de ikke skal betale, så længe der ikke er åbent. Langt de fleste medlemmer er blevet, kun 15 har meldt sig ud. Det lover godt for genåbningen.

Parret er meget glad for opbakningen i lokalbefolkningen. Rikke Nielsen noterer desuden med glæde, at parret har modtaget penge fra statens hjælpepakker. Banken Fitnesscenter behøver derfor ikke at leve på bankens nåde.

De løfter sammen. Men lokalbefolkningen hjælper også Rikke Nielsen og Kim Klejnstrup Mikkelsen. Foto: Morten Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce