Annonce
Ugeavisen Ølgod

Fokus på Agerbæk

Holger Grumme vender 1. august tilbage til byrådsarbejdet. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce
Holger Grumme vender 1. august tilbage til byrådsarbejdet. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Læserbrev: Ved budgetforhandlingerne sidste år foreslog Radikale Venstre at få belyst de infrastrukturelle og byplanmæssige muligheder i forbindelse med nedlæggelsen af Bramming-Grindsted-banen – hvilket blev imødekommet. Det resulterede i områdeplanen for Agerbæk, der netop er vedtaget i udvalgene for Plan og Teknik samt Økonomi og Erhverv. Rigtig mange har deltaget i arbejdet hermed og tak for jeres input og bemærkninger til planen. Et af elementerne i planen var en eventuel nedlæggelse af viadukten i Agerbæk by. Høringssvarene viste på ingen måde et entydigt svar på, hvad indbyggerne i Agerbæk foretrækker, og udvalgene har derfor bedt forvaltningen om at komme med et bedre grundlag for at kunne træffe en endelig beslutning. Selv om områdeplanen således er vedtaget, er der altså ikke truffet beslutning om viaduktens fremtidige skæbne.

Det er der til gengæld om byggegrunde. Både Venstre og Radikale Venstre frembragte ved dette års budgetforhandlinger ønsket om midler til nye byggegrunde i Agerbæk. Ønsket blev imødekommet, og der er nu afsat midler til jordkøb og igangsættelse af arbejdet i 2021. Dette, kombineret med at der igen blev afsat midler til realisering af byudviklingsplanerne, skaber et godt grundlag for energi og vækst, og det bliver spændende at følge udviklingen de kommende år.


Både Venstre og Radikale Venstre frembragte ved dette års budgetforhandlinger ønsket om midler til nye byggegrunde i Agerbæk. Ønsket blev imødekommet, og der er nu afsat midler til jordkøb og igangsættelse af arbejdet i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Garagen brænder!

Annonce