Annonce
Ugeavisen Ølgod

Forældreskab afgør børns fremtid. Eller hvad?

Det kan være aldeles svært for forældrene at gøre det rigtige og tage de rigtige valg for deres børn. PR-foto
Annonce

Tarm: Forældreskabet er en uoverskuelig størrelse. Bliver børns fremtid afgjort af, hvor meget de bliver ammet? Af hvor ofte de undgår trampolinskader?

Mængden af råd, studier og anbefalinger til forældre er eksploderet en i sådan grad, at det kan blive en uoverstigelig opgave at være "den gode forælder".

Lyne Friskole sætter derfor fokus på tidens forældreskab, der er præget af en idé om, at alt det, vi gør og ikke gør som forældre vil forme vores børn langt ind i fremtiden. Det sker med et foredrag af Zetlands skribent, Sara Alfort, der tager udgangspunkt i sin nye bog "Tænk, hvis du ikke afgør dit barns fremtid", som finder sted på Lyne Friskole i Tarm onsdag 16. januar kl. 19-21.

- Forventningerne til forældre i dag er eskaleret helt ude af kontrol. Jeg tror, vi bliver nødt til at rydde op i bombardementet af videnskabelige studier, råd og anbefalinger, som vi forestiller os, at forældre skal følge, så vi kan justere de forventninger, vi har til os selv og hinanden, siger Sara Alfort i en pressemeddelelse.

Der er entre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

I krisetid fisker vi

Annonce