Annonce
Ugeavisen Ølgod

Generationsskifte: Ølgod Bryghus ønsker yngre frivillige

Direktør Torben Olsen og formand Poul Bjerge i Ølgod Bryghus efterlyser flere frivillige, yngre kræfter til at blive en del af fællsskabet omkring den gode lokale humle. Foto: Tatjana Johnsson
Kom som frivillig, vær med og bliv en del af et kammeratligt arbejdsfællesskab med god lokal øl som omdrejningspunkt.
Annonce

Ølgod: Ølgod Bryghus beliggende i den gamle elbygning på Tværgade 7 i hjertet af Ølgod, har mange lokale kræfter bag sig. De seneste 11 år er der afholdt et utal af aktiviteter for både private og erhvervslivet foruden blandt andet de faste og yderst populære musikalske arrangementer, og det kræver sine frivillige.

- Vi er jo altovervejende en flok modne mænd, der nærmer os de 80 år, siger formand Poul Bjerge, og tilføjer:

- Vi vil hjertens gerne byde yngre folk, både mænd og kvinder med ind i vores fællesskab, der har en en vigtig social dimension for os alle.

- Helt realistisk kræver det som minimum at man har en tre-fire timer til rådighed i ugen, siger direktør Torben Olsen.

Annonce

Øl og kaffe og værested

Der er henved 700 aktionærer i Ølgod Bryghus og omkring 55 frivillige.

- Der er ikke jobs i Ølgod Bryghus, der er vigtigere end andres, ja det skulle da så lige være bryggerens arbejde, uden ham ingen øl, siger Poul Bjerge med et glimt i øjet.

- Vi har mange spændende opgaver, der skal løses på frivillig basis blandt andet brygning, tapning, kobberpudsning af kedler, almindelig rengøring, servering, bartendervagter og påsætning af etiketter, og vi samarbejder blandt andet med Kulturdagene i Ølgod og med det lokale erhvervsliv, der gerne holder møder her i huset i vores hyggelige lokaler, siger Torben Olsen.

- Hvis nogen tror, at vi bare drikker en masse øl, så tro om igen, mon ikke vores største udgift her på bryggeriet er til kaffe?, siger Poul Bjerge.

At være frivillig i Ølgod Bryghus er meget mere end velsmagende, perlende øl - det er hyggeligt samvær på højt plan.

Både Torben og Poul kan kontaktes, hvis man vil høre mere om Ølgod Bryghus og muligheden for frivillige opgaver samt bryghusets aktiviteter både i hverdage og weekender.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

I krisetid fisker vi

Annonce